Hur man gör en registreringsskylt Plakat

De flesta amerikanska stater låter dig anpassa din fordonets registreringsskyltar med anpassade tema plattor. Du har en mängd olika alternativ att välja mellan, men du måste betala en extra avgift för dessa fåfänga plåtar. Du kan välja en viss kombination av siffror eller välja en bakgrundsbild för att gå med din registreringsskylt. Det är nödvändigt att lära sig om de särskilda lagar som föreskrivs av ditt tillstånd innan du beställer en tallrik så att din ansökan inte bli nekad. Instruktioner
1

Öppna din statens Department of Motor Vehicles hemsida. Om du inte känner till webbadress, öppna en sökmotor och skriv "DMV" bredvid din statens namn - till exempel ". Massachusetts DMV"
2

Hitta "registreringsskyltar och plakat "informationssida på webbplatsen. Det bör vara någonstans i webbplatsen menyn. Om du inte kan hitta det, skriv in texten i sökrutan och tryck "Enter".
3

Läs om din statens politik angående fåfänga och personliga skyltar. Generellt är det tillåtet att välja teman registreringsskylt som stöder särskilda orsaker, till exempel, "bota bröstcancer," "Boston Bruins /Ungdom Hockey" eller "Fish and Wildlife." Du kan välja någon av de befintliga mallarna som erbjuds av ditt tillstånd på hemsidan.
4

Kontrollera tillgång på din personliga sifferkombination. Du hittar en sida på din statens DMV webbplats för att bekräfta huruvida ett visst antal, ord eller en kombination av de två är tillgängliga. (Se till exempel Massachusetts 'sida i Resources nedan.) På den här sidan anger du numret kombinationen du önskar och kontrollera om det är tillgängligt.
5

Ta reda på om din DMV: s webbplats finns en nedladdningsbar applikation för att begära personliga skyltar. Ladda ner formuläret och fyll i den.
6

Besök DMV personligen och lämna in din ansökan. När du göra den begärda betalningen, kommer du att få ett brev inom en vecka eller två meddela dig att dina tallrikar är redo att plockas upp. När går att samla in de nya plattorna, se till att ta med de gamla plattorna att överlämna dem till DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92853.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.