Hur Anpassa Ramar License Plate

När du köper din bil, kan du märka en registreringsskylt ram reklam generalagenten du köpte den från eller en bildruta matcha någon annans hobby på en begagnad bil. Även dessa ramar kan göra sitt jobb "inramning" din registreringsskylt, men visar inte andra förare vad du handlar om. Oavsett om du vill visa upp din kärlek till en hobby eller bara vill ge andra trafik publiken ett gott skratt på vägen, en anpassad registreringsskylt ram passande din personlighet är en enkel lösning. Med lite forskning och tanke, kommer din bil att ha ett nytt utseende på nolltid. Instruktioner
1

Forskning lagarna ditt tillstånd kan ha angående ramar registreringsskylt. Leta efter information om din statens Department of Motor Vehicles hemsida om storleken på registreringsskylt ram och vad ramen är tillåtet att täcka på bilens registreringsskylt, kan huruvida ramen innefattar vissa ord du kanske vill sätta på den eller oavsett om du är tillåtet att ha en egen ram registreringsskylt alls.
2

Skriv ner några idéer du har för din registreringsskylt ram. Håll dina idéer kort och koncist och försöka tänka på minst fem idéer som du tror kommer att fungera. När du har en idé på ramen, kanske det inte ser rätt ut så det är bra att ha säkerhetskopior redo utifall det händer. Välj idéer som är lätta att läsa och att du vill ha på din bil på ett tag.
3

För en budget, kontrollera dina lokala varuhus "auto sektioner (Walmart eller Target , till exempel) för pre-made "anpassade" registreringsskylt ramar. Dessa ramar kommer med rörliga bokstäver, så att du kan skapa några fraser du vill (förutsatt att de passar i utrymmet med bokstäverna anges). Detta är en billig och enkel lösning för att anpassa dina ramar registreringsskylt. Det gör också att du kan formulera din ram när du känner för att göra så. Kontrollera också på nätet (Amazon.com eller Ebay.com, till exempel) för att hitta denna produkt om din lokala varuhus inte bära den. För ett dyrare alternativ, forskning olika anpassade bil
4

accessoarer butiker på Internet, såsom Autoplates.com eller Autoanything.com. Detta alternativ ger dig möjlighet att välja mellan olika metaller eller plaster, olika färger och olika utföranden. Till exempel kan du få ett guld palm ram registreringsskylt med dina egna ord på det. För det här alternativet, förhandsgranska dina objekt flera gånger med fem alternativ av ord eller fraser du skrev ned tidigare. Du får den bästa idén om hur din slutprodukt kommer att se ut från någon webbplats förhandsvisning. Säkerställ förhandsgranskningen ser hur du vill ha det innan du lägger din beställning.
5

För en mer skräddarsydd look, kan belysningen läggas till gränsen av din registreringsskylt ram. Du kan göra det själv eller har det lagts till av en expert på en lokal anpassad bil affär. Det kan vara tända ramar som finns för ram du beställer på nätet, om du väljer att göra det dyrare alternativet. Enkel sträng LED-lampor kan sättas på insidan av ramen för att lysa upp din registreringsskylt. Men dessa är olagligt i många stater, så se till att dubbelkolla på din statens DMV hemsida innan du lägger lampor till din ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92781.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.