Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man gör en Tire Mjukgörande förening

Däck mjukgörande föreningar kan användas på racing däck monterade på bilar och lastbilar. När däcken är mjukare, grepp de lättare till travet, som ger extra stabilitet under racing. Du kan köpa mjukgörande föreningar förblandade från racing leverantörer eller blanda din egen i garaget med några ingredienser och försiktighetsåtgärder. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Respirator
Gummihandskar
Gummiförkläde Sida 2 metall fat med lock
glas dosmått
11 gram xylen
11 gram toluen Sida 2 uns transmissionsolja
1 1/2 dl WD-40
Paintbrush
Plastfolie
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig skyddskläder utrustning, inklusive skyddsglasögon, gummihandskar, en gummiförkläde och respirator. De kemikalier som du kommer att blanda kommer att attackera plast och gummi med förlängd exponering. Undvik stänk något av de kemikalier på din skyddsutrustning. Om växeln kommer i kontakt med kemikalier, skölj utrustningen och sätta avfallet i en utsedd metall fat.
2

bort däcken från en bil, lämnar däcken på naven. Placera däcken i ett väl ventilerat område, borta från eventuella eld eller gnista. De kemikalier som du kommer att arbeta med är också brandfarliga.
3

Åtgärd 11 uns av xylen i ett glas mätglaset. Häll xylen i en tom, ren metall fat.
4

Åtgärd 11 uns av toluen i ett glas mätglaset. Häll toluen i metall fat som redan håller xylen.
5

Åtgärd 2 dl transmissionsolja i ett glas mätglaset. Häll transmissionsolja i metall fat med den kemiska blandningen.
6

Åtgärd 1 1/2 dl WD-40 i ett glas mätglaset. Häll WD-40 i metall fat med den kemiska blandningen. Rör blandningen med en trä-eller metallstav.
7

Doppa en pensel i blandningen och applicera ett tunt lager av blandningen till ytan av däcket som kommer i kontakt med spåret under racing . Linda hela däcket i plastfolie. Upprepa denna process på de återstående däcken.
8

Täck pipan för att bevara den kvarvarande blandningen. Skölj pensel och häll avloppsvattnet till det bestämda avfall fat.
9

Ta bort en del av plastfolie och kontrollera konsistensen av däcket var fyra till sex timmar i upp till tre dagar. Ta bort plasthöljet när önskad konsistens uppnåtts. Använd däcket så snart som möjligt efter avlägsnande av plastfolie, innan blandningen börjar att avdunsta och däcket börjar att återgå till sitt ursprungliga tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92625.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.