Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en T hink på en budget

Hot Rods är lika amerikanska som baseball och äppelpaj, och några av de mest populära är tidigt Fords. Ford Model T, även känd som en T-hink, har varit en lång tid favorit. Den T-skopan är ett populärt val bland "heta rodders" av många skäl. Det är en liten bil som är mycket mångsidig, marknaden för dessa bilar är enorm, du behöver inte spendera en massa pengar för att bygga en, och det har det klassiska utseendet på en hot rod. Saker du behöver
Pengar
Mekanisk förmåga
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Bedöm din situation. Bestäm hur mycket pengar du kommer att kunna spendera på projektet. Du kan räkna med att spendera mellan $ 5.000 och $ 15.000. Är du bra med dina händer, och vet du hur man arbetar på bilar? Ett projekt som detta kräver en fungerande kunskap om mekaniken i bilar, och förmågan att komma runt problemen för att finna en lösning. Hur många av de verktyg som du behöver har du redan har, och hur många kommer du att behöva gå ut och köpa? Bygga en bil kräver ett antal verktyg och delar av utrustning. Dessa inkluderar en mekaniker verktyg set, slipmaskiner, borrmaskiner, slipmaskiner, hammare, åtminstone en domkraft, pallbockar, en kompressor, en svetsare, en bänk skruvstäd och andra verktyg. Detta är en viktig fråga. Några av dessa verktyg är dyra, och det kan snabbt äta bort på din bil budget. Försök att avgöra hur mycket tid du kommer att få arbeta på bilen. Ju längre projektet sträcker ut, desto större är chansen att du kommer att förlora intresset för den. För nybörjare, förväntar bygga att ta minst ett år.
2

forskning dina alternativ. När du har bestämt att du har vad som krävs för att bygga en hot rod, måste du räkna ut hur man startar projektet. Du kan leta efter en bil som har byggts och är igång. Detta är ett bra val för någon som inte vill ha för att bygga en från grunden. Att köpa en komplett bil kommer att spara tid och pengar. Att köpa en som kan drivas kommer att hålla dig från att förlora intresset. Du kan titta runt efter någon som säljer ett projekt bil. Vissa människor har köpt bilar för att bygga, men de gav upp på det och vill sälja det. I dessa situationer är säljarna ser bara för att få deras garage tillbaka och kommer att sälja bilen för mycket mindre än vad de investerat i det. Detta är det bästa alternativet för att hålla din build på en stram budget eftersom du kan undvika att behöva köpa många nya delar. Det finns flera Model T kit på marknaden liksom. En snabb sökning på Internet för "Ford Model T kit bilar" kommer att ge många listor över tillverkare och återförsäljare. Många av dem säljs i bitar och partiella eller kompletta byggsatser. Detta kommer sannolikt att bli dyraste vägen att ta. Du kan räkna med att spendera ungefär $ 15.000 på detta bygga om du håller det på en stram budget. Hitta begagnade delar
3

. Det bästa sättet att bygga en bil på en stram budget är att använda så många begagnade bra delar som du kan. Junkyards och radannonser är användbara ställen att hitta det du behöver, men swap möter kan vara en av dina bästa resurser. Du kan också odla goda resurser för delar och information genom att prata med säljarna på swap meets.
4

Tillverka så många av de små delar som du kan. Lite konsoler och hållare är oftast enkla att göra, men kostnaden kan verkligen börja lägga upp om du går ut och köpa dem alla. Om du ska göra dem, se till att det material du använder kommer att kunna hålla upp till jobbet. Aldrig äventyra säkerheten genom att skära hörn att spara några tior.
5

Be om hjälp. När du befinner dig i utmanande situationer, var inte rädd att be om hjälp. Det finns flera hot rod forum på Internet. Du kan också ringa upp dig lokala delar butik eller en bilmekaniker för rådgivning. Stanna upp och försöka hitta svaret på problemet när du har fastnat. Försöker fixa problemet själv kan leda till frustrerande och dyra förseningar.
6

måla din bil. Hur du går om det här steget kommer att avgöra det slutliga utseendet på din T-bucket. Billiga måla jobb brukar se ut som billig. Om du vill ha en nedstigning ser paint jobb på din bil, spendera pengar och ta den till en professionell. De har all rätt utrustning och expertis för att hjälpa din hot rod ser lika slående som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92598.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.