Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur man installerar en 1972 Mustang Dash Pad

De första generationens Mustang introducerades av Ford Motor Co 1964 som en 1965 modell. Ford presenterade olika modifieringar till bilen under de kommande åren, men den sista av den första generationen Mustangs, byggd 1971-1973, kunde ändå spåra sina rötter till den ursprungliga bilen. De 1972 modellerna var tillgängliga i coupé, cabriolet och fastback stilar kropp med sex-eller åtta-cylindriga motorer. De 1972 modellerna kanske inte vara så samlarobjekt som 1960 Mustangs, men en mängd restaurering produkter, inklusive kuddar ersättning streck, finns tillgängliga. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
11/32 tum socket
Ratchet skiftnyckel
Spårskruvmejsel
ersätter streck pad
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna sex instrumentbrädan fästskruvarna över toppen av dynan med en stjärnskruvmejsel. Använd skruvmejseln för att ta bort de tre skruvarna strax ovanför kombiinstrumentet och de tre skruvarna precis ovanför handskfacket liksom. Förvara skruvarna för montering av den nya instrumentbrädan pad.
2

Dra streck pad ut ur instrumentbrädan något att avslöja fem streck pad behåller nötter. Avlägsna muttrarna med en 11/32 tum hylsa och spärrnyckel. Spara muttrarna.
3

Rock framsidan av instrumentbrädan pad och tillbaka tills klämmorna lossna från dynan. Ta bort dynan från kupén. Ta försiktigt bort klämmorna från undersidan av dynan för återanvändning på nytt streck pad genom att bända bort dem med en skruvmejsel. Var extra försiktig för att inte skada eller bryta klippen.
4

Montera klämmorna på undersidan av den nya Dash pad genom att trycka dem på plats tills hålet i pad linjer upp med hålet i clip.
5

Placera den nya streck pad på plats på instrumentbrädan. Skjut den mot vindrutan för att engagera klämmorna. Byt ut de fem muttrarna och 12 skruvar bort tidigare och dra ner dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91320.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.