Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur kan man förhindra Ballot Fyllning på bilshows

Förlora ditt pris på en bilutställning på grund av valsedel fyllning är en irriterande upplevelse. Lyckligtvis finns det åtgärder du kan vidta för att förhindra omröstning fyllning på din nästa auto show. Du kommer att behöva hjälp av bilägarna, men, och vaksamhet av volontärer som arbetar på mässan. Förhindra fusk kräver mycket hårt arbete och samarbete, men ser glädjen i den verkliga vinnaren är väl värt den extra ansträngningen. Saker du behöver
affisch ombord
penna
Stickers Papper
Tabell
Ballet box
Visa fler instruktioner
1

Skriv ut röstkort på affischen ombord. Korten kan säga vad du vill, men lämna utrymme på kortet för beskyddare namn. Om din bil show kommer att spänna över mer än en dag, använda en annan färg för affisch styrelsen för varje dag så mecenater inte kan kopiera samma röstsedel efter den första dagen.
2

Record namnen på bilen visa beskyddare vid dörren precis som de visar på ID. Använd namn som återfinns på deras ID och inte det namn de ger dig.
3

Ge mecenater med ett röstkort. Skriv deras namn på kortet för dem. Se listan över beskyddare namn efter dubbletter så att du inte av misstag delar ut dubbla röstsedlar.
4

Tilldela alla bilar i showen ett antal. Ge de bilägare med motsvarande numrerade klistermärken eller någon annan som kommer att stå bredvid bilarna hela showen. När en kund vill rösta för ett fordon, frågar de bilägaren för en dekal som de kan fästa på sin röstsedel.
5

ställa upp ett bord där en anställd kommer att samla in valsedlar. Kräv identifikation vid bordet så att arbetstagaren kan registrera namnen på väljarna (men inte deras rösträtt resultat). Har arbetstagaren kontrollera listan över namn före varje beskyddare röstar för att säkerställa att det inte finns några dubbletter av väljarna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100434.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.