Tips för att driva ett framgångsrikt Auto Rental Company

När du kör en bil biluthyraren dina två huvudsakliga problem blir villkoret och användning av bilar och att tillfredsställa dina kunder. Så om du vill att din hyra företag att bli framgångsrika, måste du genomföra en grundlig system för fleet management och överväga hyrbilen kunders behov i nästan alla beslut som du gör i verksamheten. Linjer

när du hyr en bil, kan en kund lätt stängas av genom en lång rad vid en hyra byrå som kan fördröja hans resa. Kvaliteten på din kundservice är nyckeln om du vill ha en hyresgäst att komma tillbaka till dig regelbundet och överväga ditt företag att vara hans standard uthyrningsfirman. Så ta särskild omsorg för att försäkra att du har tillräckligt med anställda på plats för att bearbeta hyror snabbt och effektivt.

Den 80/20 regeln (upptäcktes av Vilfredo Pareto) kan ansöka om din bil uthyrningsverksamhet --- You'Ll sannolikt få cirka 80 procent av din verksamhet från 20 procent av dina kunder. Så separera dina rader med föredragna och standard kunder att vara effektiva. Sätt alla kunder som hyr med du ofta på en snabb bana, eftersom kundens uppgifter finns troligen på filen.

Etablera en annan linje för kunder som bara återvänder en bil, helst utanför där bilen kan besiktigas av en anställd.
erbjuda rabatter

Nästan varje större biluthyrningsfirman erbjuder särskilda rabatter för att locka nya konsumenter. Internet har gjort det enkelt för potentiella hyresgäster att shoppa runt. Detta bör vara din strategi om du är en liten boutique hyra byrå eller en större operation. Skicka kuponger till tidigare kunder och potentiella hyresgäster som bor i ditt område. När en kupong kund besöker din butik, ska du ge henne ditt bästa kundservice och hyr kunden en obefläckade, vacker bil så att hon kommer att känna sig säker på att komma tillbaka för framtida hyror.

Annonsera din specialitet Cars Online
p Om du kör en liten specialitet auto hyra företag, eller en som bär bilar som inte är vanliga i uthyrningsbranschen, sätta upp en webbplats som annonserar dessa sällsynta hyrbilar. Medan en person kan kalla sitt vanliga tjänsten biluthyrning för att boka en vanlig bil, kan en annan person vara på jakt efter en viss typ av bil, som en Jeep Wrangler, en Prius eller en Ferrari, som inte alltid finns på vanliga biluthyrningsfirmor . Så skapa en hemsida som är gjord speciellt för människor som vill hyra den typ av sällsynta bil som du bär i ditt allmänna område. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98833.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.