Så att köpa begagnad Audi Fälgar

Om du har behov av att byta ett hjul på din Audi, eller hela uppsättningen, kan du finna att kostnaden för helt nya hjul är oöverkomligt dyr. Köpa begagnade hjul för fordonet är ett bra alternativ i det här fallet, så att du kan få OEM (original equipment manufacturer) fälgar på mindre än nya priserna. Här finns några olika metoder du kan använda för att köpa begagnade Audi fälgar. Saker du behöver
tidningen
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Shop de klassificerade annonser i din lokala söndag tidningen under "däck och hjul" rubrik . Säljare vill oftast deras annons i lästa söndag upplaga, så du kommer att få ditt bästa val där. Vara beredda att gå upp tidigt och börja ringa på några annonser som intresserar dig, eftersom de bästa erbjudandena går fort.
2

leta efter begagnade Audi fälgar i listor över veckotidningar som "Thrifty Nickel "och" Quick kvarteren. " Dessa papper har blivit en go-to plats för dem att köpa och sälja bildelar, så står du en god chans att hitta vad du behöver.
3

Använd den alltmer populära hemsidan Craigslist.org att köpa Audi hjul. Denna metod, som de två ovan, erbjuder fördelen av en lokal transaktion och därmed förmågan att inspektera hjulen på nära håll innan du köper. Craigslist lockar ett förvånansvärt bra urval av artiklar, delvis beroende på att säljarna har möjlighet att lista sina artiklar gratis. Se "Resurser" avsnittet för säker köpa och sälja på hemsidan.
4

Delta i en online-auktion för begagnade Audi fälgar på eBay. Denna webbplats är världens överlägset ledande inom online-auktioner, så du kommer förmodligen hitta ett stort urval av hjul kombinerat med möjlighet att plocka upp dem till ett lågt pris. Se till att du gör lite forskning om säljaren av hjulen. De bör vara en ansedd och etablerad säljare av hjul med massor av bra feedback från köparna. Allt detta är lätt att hitta genom att navigera runt eBay hemsida. Kontrollera att hjulen är OEM genom att be för tillverkaren artikelnummer.
5

Handla för begagnade Audi fälgar på nätet genom att söka hjulet val av de många platser hjulet specialitet på webben. De flesta av dessa har en funktion som låter dig söka vilka fälgar finns i deras lager, väljer Audi som biltillverkare, och även ange år och modell. En av dessa platser är noterat i avsnittet Resurser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98834.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.