1993 Chevy Astro specifikation

I 1993 års Chevy Astro minivan inte har många uppgraderingar från tidigare årsmodeller men det erbjuder flera olika utföranden. Designad för att konkurrera med Dodge Grand Caravan och Ford Windstar, detaljhandeln 1993 Chevy Astro från $ 14,695 till $ 18,265 för Extended AWD-modellen. Motor och specifikationer Transmission

en 4,3-liters V-6 motor erbjöds på front-wheel-drive 1993 Chevy Astro skåpbilar. Denna speciella motorn kan producera 165 hästkrafter och 236 foot-pounds av vridmoment. Den andra motorn, finns bara på all-wheel-drive modeller, var en 4,3-liters V-6 som hade 200 hästkrafter och 260 foot-pounds av vridmoment.

En fyra-växlad automatlåda med överväxel var standard i alla utföranden av denna van. En manuell växellåda erbjöds inte för denna modell år. The V-6 motor på 2WD modeller var betyget 17/21 för gas körsträcka

, medan V-6 som var standard på de fyrhjulsdrivna modellerna bedömdes på 16/21 mpg för regelbunden van och 15/20 mpg för last van.
Trim Stilar

1993 Chevy Astro minibuss kom i flera olika utföranden stilar . Den grundläggande last van, last van extended version och en basmodell som kom antingen med standard eller utökad karossutformningar erbjöds som 2WD fordon.

Du kan också få en 1993 Chevy Astro som en last van med 4WD eller en utökad last van med AWD, liksom en vanlig AWD modell och en utökad AWD modell.

De tillgängliga funktionerna för varje trim stilar liknade. Lasten van kunde placera två, medan de andra modellerna kan hålla upp till åtta passagerare. Tre dörrar erbjöds på alla trim stilar.


Säkerhetsfunktioner och betyg The National Highway Administration inte gör det 1993 Chevy Astro van mycket väl . Det fick en tre-stjärnor för en förarsidan frontalkrock kraschen och två stjärnor för en passagerarsidan frontalkrock krasch.

Krockkuddar erbjöds inte som standard på någon av de Astro skåpbilar under denna modell år, men låsningsfria bromsar var standard utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99560.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.