Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Skillnader mellan Nissan Xterra Models

Nissan startat produktionen av sin Xterra modell i USA under 2000. Med parollen "Allt du behöver, inget du inte" Nissan har fortsatt att ha framgång i produktion, vunnit flera utmärkelser såsom Motor Trend Sport Utility of the Year 2000 och 2006. Nissan erbjuder för närvarande tre olika typer för 2011-modellen. Modeller och pris

De tre modellerna är X, S och PRO-4X. De är base-pris på $ 23,850, $ 25.840 och $ 29.050, respektive från och med oktober 2010. Samtliga tre modeller erbjuder samma motor
Motor

. Detta består av en 4,0 liters dubbla överliggande kamaxlar V6 med 261 hk vid 5.600 rpm och 281 Nm i vridmoment vid 4000 rpm. De uppfyller alla ULEV standarder och har kontinuerligt variabla ventiltider.
Transmission

S och PRO-4X kommer som standard med en sexväxlad manuell växellåda med alternativet för en fem-växlad automatlåda. X-modellen kommer bara i fem-växlad automatlåda.
Audio

PRO-4X erbjuder en uppsjö av ljud alternativ som inte är tillgängliga i andra modeller såsom en sex-CD-växlare, ljudingång och stereo reglage.
Bedömning

PRO-4X har alla nöjen och bekvämligheter som en uppgraderad modell borde. Men med tanke på att det inte finns någon förändring i motorn och endast små uppgraderingar till suspensionssystemet, det är verkligen inte ökar robusthet och terrängegenskaper av bilen. Om du vill köpa bilen av liknande skäl som deras slogan, kommer de två första modellerna räcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79997.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.