Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort ECM Från min Harley Elektrisk Panel

Harley-Davidson hänvisar till den elektriska styrenheten (ECM) som pluggas in i den "elektriska caddie." Placeringen av den elektriska caddien varierar emellertid beroende på motorcykelmodell. På V-Rods och Buells är caddie under baksätet, Rockers och nattåg kräver att du tar bort bakskärmen för att komma till ECM. På de flesta Harleys är caddie på höger sida av motorcykeln, ungefär under sätet. Kontrollera din instruktionsbok om du är osäker på var den elektriska caddie på din motorcykel. Denna procedur fungerar för alla Harley Dynas och Wide Glider. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Box skiftnycklar Sida 2 små skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort bulten och brickan på baksidan flik av motorcykeln sätet med en insexnyckel. Ta bort sadeln genom att dra upp och tillbaka.
2

Koppla bort den negativa (svarta) batteripolen med hjälp av en fast nyckel.
3

Ta ut den elektriska caddy locket genom att ta ett ordentligt tag båda sidor och dra utåt.
4

in en liten skruvmejsel i spåret under varje relä /säkring panel för att frigöra den. Sätt två små skruvmejslar i skårorna på varje sida av huvudsäkring. Tryck på flikarna på huvudsäkringen kontakten med skruvmejslar och ta bort huvudsäkringen.
5

Tryck på fliken som håller fast modulen Turn Signal /blinkers Security Module (TSM /TSSM). Dra TSM /TSSM från elektriska caddie och dra.
6

Lossa datalänkanslutningen genom att skjuta det mot framför motorcykeln.
7

Koppla den elektroniska kontroll-kontakt. Ta ECM.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75004.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.