Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Eftermarknaden Dimljus i en 2001 Civic

Honda Civic har funnits i decennier, föra stil, komfort och prestanda till kostnadsmedvetna konsumenter. Honda har erbjudit dimljus som antingen tillval eller standard på alla modeller Samhällskunskap för år. Om du äger en 2001 Honda årsmodell du kan behöva byta de installerade dimljus på grund av en olycka, slitage av en gammal bil, eller bara för att du vill anpassa utseendet på din bil. Lita på att detta är ett lätt jobb att göra hemma. Saker du behöver
Fog
ljus kit Skruvmejsel: äldre filt
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett plant underlag med tillräcklig ljus. Detta skulle kunna vara ett garage, uppfart eller parkeringsplats. Parkera din Civic där, stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen så att bilen är säker att krypa under. Låt motorrummet sval vid beröring innan arbetet påbörjas.
2

låg en gammal filt under den främre delen av din 2001 Honda Civic. Sedan ligga ner och titta under bilen på plats direkt bakom förarsidan dimljus. Lägg märke till plasten dammskyddet. Använd en skruvmejsel för att bända detta bort och ställ den åt sidan.
3

Greppa av kabelnätet som förbinder Civic kraftsystem till dimljuset uttaget. Dra denna fria från sockeln. Med hjälp av en skiftnyckel, ta bort de tre bultar som fäster lätt montering till Civic stötfångare.
4

Skjut den gamla församlingen dimljus ut. Skjut på eftermarknaden ljus i dess ställe. Lås på plats med bultar. Anslut ledningsnätet till det nya uttaget. Snap dammet tillbaka locket. Upprepa denna process för den återstående dimman lätta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74984.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.