Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man sätter in fett i en pistol

fettpressar är viktiga för det dagliga underhållet av bilar, jordbruksutrustning och annan butiksutrustning. Smörjnipplarna är insatt i bilkomponenter styrning, kulleder, drivaxlar och andra komponenter som behöver regelbunden smörjning. Den smörjnippel styr fett till alla nödvändiga komponenter utan att ta bort komponenterna och applicera fett med en pensel eller för hand som man gjorde förr i tiden. Moderna fettpressar använder en patron för att ladda fett i pistolen. De gamla krävs att fettet packas i pistolens cylindern med hjälp av en sked, fingrar eller en pinne. Saker du behöver
fettpatron
Shop trasor
skruvmejsel
Spray Bromsrengöring
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Spray hela fettspruta med broms renare och torka det med butiken trasor för att rengöra smuts från fettspruta. Detta förhindrar att smuts och föroreningar kommer in i pistolen och råkar få injiceras i en del som behöver smörjning.
2

Dra T-handtag hela vägen ut i den nedre änden av cylindern och skjut den en sida för att låsa den i ett spår som håller den fjäderbelastade T-handtag ut ur cylindern medan den nya patronen laddas.
3

Flytta pumphandtaget ut, bort från pistol och tråd toppen av vapnet, som inkluderar pumphandtaget, utanför pistolen genom att vrida det moturs, visning från munstycket. Pistolen nu ska vara i två stycken, pumphandtaget montering och cylindern montering.
4

Dra gamla fettpatron från fett pistolens cylinder, är cylindern metallröret med fjäderbelastad T -handtag ut änden. Den gamla fettpatron ser ut som det är en del av cylindern men det är inte. Det är en metall läpp på den gängade änden av cylindern som kan griped med tång och drog ut.
5

Avlägsna plastlocket från botten av en ny förseglad fettpatron, och skjut in det i cylindern. Patronen måste sättas in långsamt så att patronen för att förskjuta luft i cylindern. Minns den fjäderbelastade T-handtag måste dras ut ur cylindern för att installera en ny bläckpatron. Dra "soda-can-liknande-flik"
6

från toppen av den nyinstallerade fettpatron installeras i cylindern.
7

Gänga toppen handtagsenheten tillbaka på cylinderaggregatet genom att rotera den medurs på cylindern trådar, visa från munstycksänden.
8

Skjut den fjäderbelastade T-handtag ur innehav lund och skjut den tillbaka in i cylindern.
9

Placera pistolens munstycke rakt upp, pumpa handtaget tills luften avlägsnas från pistolen och fett börjar till pumpflöde ut ur munstycket. Om inget fett kommer ut efter långvarig pumpning, Lossa och drag åt bleed-ventil skruv i pumphandtaget församling nära där munstycket skruvarna i det gängade locket för att frigöra den instängda luften. De flesta dämpskruvar använda en skruvmejsel för att lossa, vissa kan använda en hex huvud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74235.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.