Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min Mazda 6 startar inte och ringer Bounce

Mazda 6 introducerades 2002 som en medelstor sedanmodell. Om du har problem med att starta din Mazda 6, finns det flera saker som du kan göra innan du tar bilen till en mekaniker. De ringer i din Mazda 6 kommer att studsa om motorn försöker vev. Några vanliga problem är en låg laddning på batteriet och inget bränsle i bensintanken. Du kan felsöka din Mazda 6 för att ta reda på problemet, men en större reparation bör endast hanteras av en professionell mekaniker. Saker du behöver
Soda
Stålborste
Startkablar
Nytt bilbatteri
Visa fler instruktioner
1

Vrid Mazda 6 viktigaste i tändningen. Lyssna för motorn att vev. Om du inte hör motorns vevaxel, har du förmodligen ett dött batteri.
2

Öppna huven på din Mazda 6 och se över batteripolerna. Använd en hylsnyckel för att dra åt anslutningarna vid behov.
3

Ta batteripolerna från batteriet och häll lite läsk på dem. Skrubba områden med en stålborste för att ta någon korrosion av.
4

Använd startkablar och en annan bil för att få fart på Mazda 6. Lämna bilen körs i cirka 10 minuter för att få batteriet laddat. Om du luktar något som ruttna ägg som kommer från batteriet, måste du byta ut den.
5

Tillsätt en liter bensin till din Mazda 6 och sedan försöker starta bilen. Om din gas mätare är trasig, kan du vara slut på bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73956.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.