Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Chrome Molding

Vissa bilar, såsom en Volkswagen Beetle och MGB sportbilar är prydda med krom gjutning. En bils exteriör kan bestå av sex gjutning remsor för en fyra-dörrars bil och fyra för ett fordon med två dörrar. Varje dörr och fender är försedd med en kromad gjutning, och dessa lister kan tas bort för att genomföra nödvändiga karosseri eller målning. Med rätt verktyg och lite tålamod, kromade lister är relativt lätt att installera. Instruktioner
1

Ta stud plåt för varje gjutning genom att lossa muttrarna ligger bakom framskärmen hjul.
2

Öppna din bål och använd en skruvmejsel för att ta bort bulten plattor placerade i den bakre. Stud plåtar för dörrarna finns i mellan sidodörrarna.
3

Dra av lister när stud plattorna har tagits bort. Använd en skruvmejsel för att bända gjutningen av pop-nit knappen.
4

Pop ut nitarna och använd en borrmaskin med en 1/8-tums borr för att borra hålet där nitarna var . Detta gör det lättare att installera nya nitar.
5

Använd en skruvmejsel för att bända bort nit clips som håller listen på plats.
6

Tryck på knapparna på nitarna, pekar den öppna änden av knappen mot nitens spiken ände. Niten trycks genom fender eller dörr. Skjut in niten i stänkskärm eller dörren med hjälp av en nit pistol över nageln änden av niten
7

. Håll dörren ordentligt och pressa handtaget för att ställa in niten. Detta steg ska användas för att installera varje nit.
8

Sätt in bulten plattan på baksidan av varje krom gjutning, vila den i knät när du sitter på en bänk eller stol. Detta underlättar installationen av tappen plattan och hjälper till att förhindra skador på gjutningen.
9

Fixa torget, slitsade änden av profilen över niten och skjut den över stänkskärm eller dörr, montera slitsade änden av profilen på nästa uppsättning av nitar.
10

Tryck stud plattorna hela vägen genom gjutning. Upprepa ovanstående steg för varje gjutning
11

. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73205.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.