Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du justerar en Craftsman Floor Jack

En Craftsman Jack är en av de mest pålitliga garage verktyg en husägare kan köpa. Säker drift och enkla underhållsrutiner har införlivats i den tekniska utformningen av dessa verktyg så att nästan varje bakgård mekaniker kan säkert underhålla och använda enheten för år. Några enkla fabriken föreslagna ingrepp på årsbasis är allt som krävs för att maximera prestanda och driftsäkerhet. Saker du behöver
SAE insexnyckel ställa
Liten tratt
hydraulisk domkraft olja
Smörjsystem maskinolja
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften på en plan, jämn yta. Sänk domkraften fullt nedfällt läge (så att uttaget sadeln vilar i sin vagga). Avlägsna olja påfyllningspluggen ligger direkt under täckplåten. Den kan tas bort med hjälp av en insexnyckel (SAE).
2

Oljenivån ska vara synlig i olje-filler hålet. Det bör endast vara fylld till 3/16 tum ovanför den inre cylindern sett från olje-filler hålet. Lägg olja som behövs för att få oljenivån till inom 3 /
3

16 tum ovanför den inre cylindern. Använd endast en högkvalitativ hydraulisk domkraft olja. Sätt tillbaka och dra åt olje-påfyllningspluggen.
4

Lägg smörjande maskin olja till alla rörliga delar (hjulaxlar, hjul, sadel leder, hanterar ärm svänger osv) i en mycket lätt koncentration. Torka alla hydraulcylindrar som är synliga med en ren trasa lätt fuktad med maskin olja.
5

Ersätt hela volymen av hydraulisk domkraft olja årligen. Avlägsna olja påfyllningspluggen och vrid jack över att tappa ur oljan. Fyll på olja till rätt nivå med hjälp av ny hydraulisk domkraft olja. Dra åt olje-påfyllningspluggen.
6

Höj och sänk domkraften till dess fulla upp och helt ner positioner flera gånger utan belastning på domkraften för att eliminera eventuella luftbubblor. Testa fungera utlösningsventilen flera gånger innan en last till jacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72206.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.