Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

GM A /C Repair Tools

Det finns uppsjö av verktyg på marknaden speciellt fordonsindustrin arbetsredskap. Om du letar efter verktyg för att arbeta med luftkonditioneringen (A /C)-enhet på din General Motors fordon, finns det speciellt utformade verktyg som hjälper jämna ut processen för att reparera eller byta ut A /C delar. A /C Mätare

A /C mätare används för att mäta tryck och temperatur på din GM A /C enhet, även om det finns andra användningsområden för dessa typer av mätare. Det finns flera olika storlekar av A /C mätare, utformade för att passa olika slangstorlekar av olika fordon. Standarden slanglängd är 3, 5, eller 6 meter lång. Dessa mätare är förseglade i slutet av slangar och ventiler med en Teflon O-ringstätning.
A /C kompressor Koppling Installer /Remover

Detta verktyg fungerar med kopplingar i olika kompressorer, inklusive A /C-kompressorn i din GM fordonet. Dessa verktyg hjälper demontering och montering av A /C kompressor koppling så att du kan komma åt axeltätningen och installera en ny. Detta verktyg har antingen 2 - eller 3 - håls kläpp plattor som passar de flesta fordon. Se till att du kontrollera storleken för just din bil innan du köper det här verktyget.
Läckagedetektorer

Detta verktyg hjälper ange om du har ett köldmedium läcka på din GM fordon. Detta använder en infraröd scanningsmetod för detektion. Detta verktyg kommer med en effekt pinne och en 12 volt och 120 volt adapter /laddare.
A /C Linje Koppla Tool

A /C linje disconnect verktyget är används med Värmeslangarna, A /C linjer, bränsleledningar och transmission oljekylare. Detta verktyg är speciellt utformad så att den inte skadar dina beslag under bortkoppling processen. A /C Tube Remover


En A /C rör remover hjälper ersättningsproceduren för A /C öppning rör i din GM. Detta verktyg gör denna process enklare än manuellt fylla röret avlägsnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73614.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.