Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Chevy 1998 1500 Ljus Pickup Backup

Reparera backup lamporna på baksidan av din 1998 Chevy Truck kräver byta glödlampor. De backup lampor ger rent, vitt ljus som gör att du kan se vad som är bakom dig när du säkerhetskopierar trucken after dark. Lamporna ger också ett sätt för andra förare att se dig säkerhetskopiera. Glödlampan som används i backup lampor av Chevy är en 2057 och är tillgänglig från delar butiker. Instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Chevy och lokalisera de två bakljus skruvarna i sidan av sängen där bakluckan skulle sitta när de är stängda. Det finns en övre och undre fästskruven på vardera bakljusaggregat.
2

Ta bort fästskruvarna från bakljusaggregat med en stjärnskruvmejsel. Dra bakljusaggregat rakt ut från kroppen. Lokalisera den elektriska kontakten på baksidan av enheten, tryck på låsfliken ner och koppla bort den från enheten.
3

Rotera backup socket glödlampan moturs och dra ut det ur aggregatet. Dra glödlampan rakt ut ur sockeln, och ersätta den med en ny 2057 glödlampa. Skjut in lamphållaren i baksidan av aggregatet. Vrid den medurs för att låsa den på plats.
4

Anslut kabelhärvan kontakten till bakljusaggregat. Skjut in enheten i kroppen öppningen. Montera de två skruvarna genom kroppen och in i bakljus. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
5

Flytta till den motsatta sidan av lastbilen och upprepa processen om det behövs. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72573.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.