Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Installationsinstruktioner för en Mallory Unilite 3748201

Mallory 37 Series of UniLite distributörer kan installeras på ett stort antal fordon om du har möjlighet, vid ditt fordons manual, för att lokalisera den önskade installationsplatsen och bekräfta att du redan har en tändning ballastresistor installerad , annars känd som en vävstol motståndstråd. Om så är fallet, installera Unilite 3748201 distributören är helt enkelt en fråga om att korrekt ansluta till det. Annars måste du installera motståndet först, enligt dina specifika fordonets specifikationer. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats med spärr
Distributör kablage
Visa fler instruktioner
1

bort minuskabeln på batteriet med en sockel in. Använd bilens manual och diagram för att hitta spolen terminal nära ditt tändstift station, och ta bort avtryckaren tråden från dess topp, detta görs vanligen med en skruvmejsel
2

Hitta tändkabeln på. det gamla fördelarlocket som används för att ställa in din motor timing (även identifieras av din specifika handboken). Markera det här locket och huset med en penna.
3

Rotera motorns vevaxel tills timing markering du har gjort jäms med TDC, eller top-dead center, markera den din timing fliken. Din manual bör identifiera var din timing fliken.
4

Dra locket från distributören. Se till att ledningarna på din vevaxel fortfarande linje upp, som du ställer dem i steg 3, sedan släppa din gamla distributörs klämma och ta bort den från sitt fack. Håll kablage och spole tråd i stället för nu.
5

Ta av locket från din nya Unilite distributör. Placera den i samma konfiguration som din gamla distributör. Enligt den 37-serien manuell, bör den vridas "i motsatt rotorns riktning tills den närmaste öppningen på Unilite Module." Detta är ett bra utgångsläge.
6

Placera din distributörs nedhållande klämma över distributören och dra åt den så att du fortfarande kan göra smärre justeringar av distributörens anpassningen.
7

Gör en markering på din nya distributör där rotorn pekar, och sätta på din nya fördelarlocket. Gör detta genom att dra loss tändkabeln från locket som du redan har identifierats som den som ansvarar för timing arbetsuppgifter. Placera den här tråden i motsvarande port på din nya keps, precis ovanför fördelningshuset. (Detta ska vara nära till märket identifiera var din rotorn pekade.)
8

Placera alla andra tändstift kablar, i fallande ordning, till portarna på din nya keps.

9

Bifoga de tre trådarna som kom knutna till din nya distributör i ledningsnätet - rött, grönt och brunt trådar som motsvarar samma färg hamnar på selen. Anslut selen i din gamla distributörens kontakt. Dra ner på distributören, vilket gör att den behåller den ursprungliga inriktningen, sedan tillbaka minuskabeln på batteriet och testa din nya distributör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63312.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.