Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man installerar en fjärrkontroll Ignition Starter

En fjärrstyrd tändning starter kan du värma - eller kyla - insidan av din bil utan att faktiskt gå utanför för att starta motorn. Medan olika avlägsna startpaket har olika instruktioner, tenderar de att bara variera något. Grundläggande instruktioner kan gå igenom installationsprocessen, men du kommer att behöva ha några mekaniska förmågor på grund av inblandade ledningar. Saker du behöver
Fjärrkontroll startpaket
Drill
Två sex-tums bultar
Wire crimpers
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Titta inuti fjärrkontrollen startpaket för att kontrollera att allting är där. Läs igenom instruktionerna helt, för att se till att du vet hur man fyller i varje steg innan du påbörjar installationen.
2

Borra hål för bultarna huva stift, nära huven spärren. Sedan, fast huva stift med två sex-tums skruvar.
3

Använd en skruvmejsel för att bända bort höljet runt rattstången och värmen kanalinklädnad, under instrumentbrädan.

4

Använd ett tunt lager av gummi cement för att fästa fjärrkontrollen starter till vänster inre av luftkanalen.
5

Varva ner en tråd hängare och använda den för att trä grå tråd som är ansluten till den avlägsna starter genom värme kanal, upp till huven stift. Linda slutet av tråden runt huven tappen och fäst den med tråd crimpers.
6

Kör resten av trådarna på fjärrkontrollen starter att styrningen sele. Detta kan vara allt från en till tre ledningar, beroende vilket märke på fjärrkontrollen startpaket du köpt. Läs instruktionerna som följde med din sats, och använda en lödkolv för att löda fjärrkontrollen startskottet kablarna till trådarna i styr selen. Wrap elektriska band runt alla de blottade trådarna.
7

Använd en blygsam mängd gummi cement för att fästa den fjärrstyrda startmodulen antennen till ovanpå instrumentbrädan. Tryck sedan ner kabeln bakom instrumentbrädan och koppla in den i den avlägsna starter. Byt skal på den värme kanal och rattstången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63314.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.