Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur koppla in en förrätt för en 1996 Pontiac Grand Am GT

När en bil inte startar och batteriet och solenoiden har kontrollerats och befunnits drift, är chansen att startmotorn behöver uppmärksamhet. Den äldre starter kan tas bort och byggas om, eller en ny startmotor kan köpas för installation. Startmotorn på en 1996 Pontiac Grand Am GT kan avlägsnas genom att koppla tre trådar och ta bort två skruvar. När du ansluter startmotorn tillbaka upp, är det viktigt att du ser alla urkopplade delar kopplas korrekt så att bilen kommer att köras efter reparationen. Saker du behöver
Jacket
Ratchet
15 mm hylsa
24-tums ratchet förlängning bar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet genom att ta bort kablarna från posten. Detta kommer att hindra dig från misstag chocka dig själv eller kortsluter startmotorn när du ansluter kablarna.
2

Palla upp bilen. Du behöver tillräckligt med utrymme mellan bilen och marken för dig att glida under motorn och manövrera startmotorn.
3

Återanslut kablarna till den nya startmotorn. Sammanlagt tre trådar springa till startmotorn. En av trådarna kommer att ha en plugg, som liknar slutet av en högtalarkabeln. Leta efter den manliga mottagaren på starter och anslut den kvinnliga änden av kabeln till den. De andra två trådarna kommer från batteriet, en är positiv och den andra är negativ. Fäst den positiva kabeln till posten först, sedan den negativa kabeln till marken.
4

Skjut starter upp i position på chassit. Se till att hålet på starter och hålen på motorn och chassit linje upp helt.
5

Sätt i den nedre starter bulten. Använd en 15 mm hylsa och en spärr för att dra åt bulten.
6

Sänk bilen tillbaka till marken.
7

Sätt i den övre starter bulten. Du kommer att behöva cirka 24 inches av ratchet förlängning på din spärr för att nå ner genom motorn för att dra åt bulten. Bulten ska dras åt till 66 foot-lbs. av vridmoment.
8

Återkoppla kanalen luftintaget. Den fäster till toppen av spjällhuset.
9

Anslut batteriet. Anslut den positiva inlägg först, sedan det negativa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63308.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.