Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur du ändrar en förrätt på en 1995 Eagle Vision

The Eagle Vision producerades från 1993 till 1997. Den 1995 Eagle Vision byggdes i två sub-modell varianter: den TSI och ESI. ESI var utrustad med valet av en 3,3-liters V-6 eller en 3,5-liters V-6, medan TSI var endast utrustad med 3,5-liters V-6. Förrätt på båda motorerna är monterade horisontellt på växellådan. Borttagning och byte av startmotorn är ett identiskt projekt på både 3,3-liters och 3,5-liters V-6 motor. Saker du behöver
3/8-tums enhet ratchet och socket set, med 4-tums förlängning
1/4-tums enhet Ratchet och Hylsnyckelsats, med 3-tums eller längre förlängning Sida 2 - ton eller större kapacitet domkraft Sida 2 pallbockar
Visa fler instruktioner
1

bort den positiva batterikabeln från batteriet, med en 3/8-tums enhet ratchet och uttag.
2

Lyft den främre änden av Vision med en domkraft med 2-tons eller större kapacitet. Placera pallbockar under främre rambalkar, på vardera sidan av motorn.
3

Lie under framsidan av Vision och skjut din kropp så att du kan fysiskt komma startapparaten. Startmotorn är monterad på framsidan av växellådan, på framsidan av motorn. Ta bort de tre starter bultar från motorn med en 3/8-tums enhet Ratchet och uttag, tillsammans med en 4-tums förlängning för större räckvidd och inflytande. När du tar bort den tredje och sista monteringsbulten, placera din fria hand under starter för att hålla den från att falla.
4

Dra i startsnöret horisontellt ur växellådan för hand. Ta bort batteriet muttern kabel tråd och fältet terminalen muttern, med en 1/4-tums enhet Ratchet och uttag set. Växla från 3/8-tums till 1/4-tums spärrnyckel ger dig större kontroll på de små delar du behöver för att ta bort från startmotorn. Vänd både slips ner nötter motsols tills du har tagit bort dem. Ta bort batteriet tråd och fält terminal tråd från startmotorn för hand. Ta bort push-on elektriskt kontaktdon för hand. Avlägsna startapparaten från bilen.
5

Installera push-on elektriskt kontaktdon på den nya starter för hand. Installera fältet tråd på tråd terminalen och installera batteriet bly på terminalen. Sätt i slips ner muttrar på båda tråd terminaler, och dra åt muttrarna med en 1/4-tums enhet Ratchet och uttag. Dra inte åt slipsen ner nötter eller du kan skada startmotorns uttag.
6

Montera startapparaten på växellådan höljet horisontellt. Sätt i de tre bultarna för hand och börja skruvarna i monteringshålen. Dra i startsnöret bultar till växellådan med en 3/8-tums enhet Ratchet och uttag.
7

Höj framsidan av Vision med domkraften. Avlägsna domkraften från under bilen. Sänk Vision till marken. Sätt tillbaka den positiva batterikabeln tillbaka till batteriet och dra batterikabeln med en 3/8-tums enhet Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63288.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.