Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man byter Starter 2005 Dodge Neon

Startmotorn i 2005 Dodge Neon är kärnan i fordonets startsystem. Kör din bil med en sviktande starter kan lämna dig strandsatta och i behov av auto club. När bilen kämpar för att starta, avgöra om startmotorn är fel och i så fall byta ut den direkt. Köp en ny startmotor på en auto-delar specialitet butik och ändra det hemma. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på bilen. Ta bort minuskabeln från batteriet med en skiftnyckel.
2

Hissa upp bilen med en domkraft, hålla det stabilt med pallbockar. Lokalisera startapparaten vid basen av motorrummet, nära förarsidans hjulhuset. Ta de kvarhållande muttrarna som håller kablarna på startmotorn och dra kablarna från stolparna.
3

Ta bort fästbultarna från toppen av startmotorn kroppen med en skiftnyckel. Stöd starter medan du tar bort de nedre bultar med en skiftnyckel. Dra starter ur motorrummet. Sätt i den nya startmotorn, placera den i samma riktning som den du bort.
4

Montera de nedre bultarna och dra åt dem med skiftnyckeln. Stöd starter kroppen medan du upprepa processen med de övre fästskruvarna. Fäst kablarna vid stolparna och Dra fast muttrarna med en skiftnyckel.
5

Hissa upp bilen med domkraft, ta sedan bort läktaren. Anslut den negativa kabeln till batteriet stolpen. Sänk huven och testa den nya startmotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63115.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.