Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Instruktioner för att använda ett Endurance Bärbar startbatteri Cars

Endurance bärbara batterier jumper rutan kan hindra dig från att bli strandsatta med ett dött batteri i bilen. Det kan leverera ett komplett hopp laddning med erforderlig mängd utgångsmaterial ampere. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och skiftnyckel
batteripolen Cleaner Review Endurance bärbara jumper
Jumper box instruktioner
Visa fler instruktioner
1

Bestäm mängden laddning din uthållighet hoppare har innan du försöker ett hopp. Tryck in testknappen på panelen och läs laddningstillstånd. En grön indikator visar en full laddning och redo att hoppa. En gul indikator visar en partiell laddning, och bygeln lådan bör laddas i minst 20 minuter, du ansluter nätkabeln till en AC hem utlopp. Läs din bruksanvisning.
2

Höj huven på bilen. Vrid tändningsnyckeln till "off". Koppla bort den negativa och positiva batterikablarna på det urladdade batteriet med en socket och skiftnyckel. Rengör batteripolerna med ett batteri post verktyg, med hjälp av kvinnliga ledare behållaren för att rengöra batteriterminalerna slutar och den manliga stålborste för att rengöra insidan av kabelanslutningar. Placera båda kablarna tillbaka på det urladdade batteriet och dra åt dem med en socket och skiftnyckel.
3

Ta den bärbara klämmor byglingskablar från sina hölster. Fäst den positiva (röda) kabeln på den positiva (röda) batteripolen på det urladdade batteriet. Hitta en ren källa metall marken på motorn, som en konsol, avgasrör eller insugningsröret. Skrubba området med den manliga stålborste på batteripolen renare verktyg. Anslut den negativa (svarta) kabeln från den bärbara bygeln till bergvärme.
4

Välj "hoppa" slå på den bärbara bygel. Vrid tändningsnyckeln till "start" för att starta fordonet. Om bilen inte startar inom sex till åtta sekunder, stäng av tändningslåset och låt batteriet jumper svalna i tre minuter. Vrid tändningsnyckeln till "start"-läget igen. Så fort bilen startas, ta bort den negativa kabeln klämman från marken och placera den i sitt hölster.
5

Koppla bort pluskabeln från de döda batteriets pluspol och placera klämman i sitt hölster. Låt inte antingen svart eller negativa kablar kontakten när du kopplar bort dem. Tryck din testknapp och läs laddning kvar i den bärbara bygel. Efter att hoppa ett fordon, ansluta den bärbara bygeln upp till en AC hem utlopp och låta den laddas i 20 minuter. Efter att hoppa mer än tre fordon låta den laddas under fem timmar. För en fullständig urladdning låta den laddas under högst 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63281.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.