Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur du ändrar en förrätt på en 1991 Toyota 4WD Pickup

Den 1991 Toyota fyrhjulsdrift pickup har en startmotor på passagerarsidan av motorn. Byta startmotor på Toyota fyrhjulsdrift lastbil kan bli nödvändig om din starter börjar slipning eller dra. Eftersom startmotorn är så låg på motorn, kan den påverkas av vatten och externa element som lera eller väg skräp. En ersättare startmotorn för din Toyota är tillgänglig från Toyota eller någon auto delar butik. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

öppna huven av din Toyota pickup och lokalisera den negativa batterikabeln på batteriet. Ta bort bulten från kabeländen med en skiftnyckel och ta bort kabeln från batteriet. Isolera den från batteriet medan du arbetar på de elektriska kablarna i startsystemet.
2

Höj den främre änden av lastbilen med en domkraft och stödja lastbil på en uppsättning pallbockar. Vissa fyrhjulsdrivna modeller är högt nog att du kan ha möjlighet att arbeta under den utan att domkraften.
3

Leta startmotorn från under passagerarsidan av motorrummet. Det finns två elektriska anslutningar på startmotorn för att ta itu med. Den första är en stor enda tråd som fäster startmotorn genom att skjuta på en stud typ terminal. Detta är "B" terminal. Lossa muttern med en hylsa och spärrskaft sedan tar bort kabeln från startmotorn. Den andra är "S"-terminalen och den har en mindre tråd med en knuff i stil kontakten på slutet. Frigör låsningen fliken genom att klämma och dra ur kontakten.
4

Lokalisera de två fästbultarna på framsidan av starter och ta bort dem från baksidan transmission sidan av bell bostäder med hjälp av en hylsa och ratchet. Ta bort den gamla startmotorn från lastbilen och kassera den. Installera den nya starter i lastbilen genom att placera noskonen av starter i hålet i bell bostäder.
5

Montera de två fästbultarna till startmotorn och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Anslut de två kontakterna ledningsnätet till terminalerna på startmotorn, driver tråden till "S" terminal i första. Anslut den andra tråden till "B" terminalen följt av den kvarhållande muttern, dra sedan åt muttern med en hylsa och spärrskaft.
6

Lyft trucken av domkraften står med en domkraft, ta läktaren från under lastbilen och sänka domkraften, ställa lastbilen tillbaka på marken. Anslut den negativa änden batterikabeln till batteriets minuspol. Montera bulten för den negativa batterikabeln och dra åt med en skiftnyckel.
7

Stäng huven på din Toyota lastbil. Testa reparationen genom att starta trucken för att säkerställa starter fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/62940.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.