Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man byter en Starter i en C4 Corvette

Corvette C4 var en modell tillverkad av Chevrolet från 1984 till 1996. Den C4 präglades av en cabriolet tak och en kraftfull 405-hästars motor. Om din C4 inte startar och batteriet har testats och är bra, kan din förrätt vara ute. Replacement förrätter kan köpas på antingen återförsäljare eller din lokala bildelar återförsäljare. Installationen kommer att ta en till två timmar. Startmotorn sitter under din C4, nära till oljetråget. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Tape
Visa fler instruktioner
1

satte nödbromsen på och jack upp din C4. Slip pallbockar under ramen och sänka bilen på dem. Också pop din huva och ta bort den negativa batterikabeln med en socket set.
2

Öppna din C4 starter genom att skjuta under förarsidan av bilen. Startmotorn på din C4 kommer att ligga precis till vänster om olje tråget. Det kommer att vara klockformade.
3

bort tråden som kör till startmotorn s solenoid med socket set. Också ta bort tråden som kör på startmotorn. Markera en av trådarna med tejp så att du inte korsar trådarna när du installerar den nya startmotorn
4

Ta bort de två fästbultarna på basen av startpaket med socket set. Håll startmotorn på plats ordentligt med ena handen medan du lossar skruvarna med den andra. Även förrätter är små kan de vara bedrägligt tung. När bultarna dra loss den gamla startmotorn från sitt fäste område.
5

Ställ den nya startmotorn på plats och börja bultarna för hand. Slutför dra åt bultarna med socket set.
6

Byt märkta ledningen till den nya startmotorn s solenoid. Fäst den andra kabeln direkt till startmotorn terminalen. Dra åt anslutningarna med socket set.
7

Byt negativa batterikabeln. Ta pallbockar och sänk din C4 ned.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63272.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.