Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man tar bort en 2001 F-250 Starter

Ta bort startmotorn från din Ford F250 kan vara nödvändig om starter har misslyckats eller inte fungerar som det ska. Antingen startmotorn eller solenoiden skulle vara fel. När du har enheten ur bilen, ta den till en auto-delar butik för testning. De flesta kommer att bänk-testa den gratis och rekommenderar en ny förrätt eller en annan del för att lösa problemet. Demontering av startmotorn på uppfarten eller garaget själv kan du spara en stor reparation räkningen och är ett bra jobb för hemmet mekaniker. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den negativa batterikabeln på batteriet terminalen. Lossa bulten på kabeländen med en skiftnyckel, lyfta kabeln från terminalen och ställ den åt sidan.
2

Placera en domkraft under framför lastbilen och lyfta upp det från marken. Placera en uppsättning pallbockar under främre hjulupphängningen för att stödja trucken. Addera 3

Skjut under passagerarsidan av bilen och leta reda på startmotorn på baksidan av motorn, där det möter huset överföring bell. Hitta luckan som skyddar de två terminalerna på baksidan av solenoiden, ta tag i den och dra den rakt ut från terminalerna.
4

bort fästmuttrarna på de två terminalerna med en socket och ratchet, sedan skjut trådarna utanför terminalerna och driva dem åt sidan. Leta marken ögla och tråd på den understa monteringstapp av startmotorn.
5

bort marken låsmuttern med en hylsa och spärrskaft, skjut sedan jordledning och ögla av stud. Ta den andra muttern från bulten och ställ den åt sidan.
6

Flytta upp starter och hitta de två övre fästskruvarna. Ta bort båda bultarna med en hylsa och spärrskaft och skjut startmotorn ur bell bostäder.
7

försiktigt sänka starter ur motorrummet. Det är tungt, så du behöver inte ligga under det som du drar det ur motorn och bell bostäder. Ta bort startmotorn från under lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63199.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.