Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man byter Ford Taurus Engine Mount

Ford Taurus har vanligtvis tre motorfästen - ett monteringsalternativ vardera på vänster och höger sida av framsidan av motorn, och ett fäste för den bakre delen av motorn och transmissionen. Någon eller alla av dessa kan tas bort och bytas ut om det behövs, men ytterst försiktig och se till att du ordentligt stöd motorn när du gör det. Denna exakta proceduren är för Taurus modeller tillverkade från 1996 till 2005, var de fästen och deras fästen kan skilja på andra årsmodeller. Saker du behöver
Jack står
Däck järn
Hydraulisk domkraft
Wrench
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Ta bort två undre muttrarna som förbinder höger och vänster främre fästen till bilens hjälpramen på höger sida med en spärrnyckel. Den främre bulten och muttern är oftast åtkomliga genom botten av hjälpramen, medan den bakre bulten är på botten av en konsol.
2

Lyft bilen och stödja den på pallbockar, sen höja en hydraulisk domkraft placerad under oljetråget, plats ett block av trä på domkraften för att skydda pannan från att bucklig. Ta bort vänster framhjul med däck järn om du byter ut den bakre motorfästet.
3

Skruva ur de två skruvarna som förbinder vänster framåt montera luftkonditioneringen kompressor fäste med skiftnyckel - du bör kunna nå bultarna genom höger framskärm väl -. och ta bort den vänstra främre montera
4

Koppla höger front motor mount "bultar, vilka är anslutna till växellådshuset konsol, och ta bort den högra fästet.
5

Skruva loss den övre muttern förbinder den bakre motor /transmission mount till fästet, sedan de två nedre bultarna som förbinder fästet till ramen. Detta fäste bör vara tillgängliga genom den vänstra hjulhuset.
6

Höj domkraften ytterligare, om det behövs, för att ta bort det bakre fästet.
7

bort bultar och muttrar ansluta fästet stöd fäste till transmissionen. Rotera fästet motsols för att lossa den från den övre bulten och ta bort fästet.
Installation
8

Position bak /växellådsfästet på bilens hjälpramen och fäst stödet fäste till överföring, dra åt skruvar och muttrar med skiftnyckel. Anslut fästet på hjälpramen fästet med sina två genomgående bultar.
9

Anslut den nya vänstra fästet till kompressorn till luftkonditioneringen fästet med sina två bultar och din nyckel.

10

Fäst den nya högra fästet till växellådan med dess bultar.
11

Nedre golvet jack sakta och försiktigt tills det inte längre stöder vikten av motorn.

12

Fäst slutliga övre fäste-till-transmission fäste muttern för bakre motorfästet med skiftnyckel. Anslut vänster och höger främre fästen till bilen hjälpramen med sina bultar.
13

Byt vänster framhjul om du tog bort det, och sänka bilen av domkraften.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62536.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.