Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur fixar Auto Body Rust Hål

Rust hål i en auto body panel bidra till en försvagning av bilen ram och utgör en säkerhetsrisk. Rost hål producerar även utkast och är väldigt ful. För att fixa en rost hål, är en patch installerad över hålet. Projektet återställer panelen nära dess ursprungliga skick. Om du har kunskaper auto organ, är detta en rutin fix. För amatör, dock kommer projektet att kräva en eftermiddag eller mer att slutföra. Saker du behöver
Disc Metal kvarn
skära sliprondell metall
Sheet, saxar 12 gauge
Marker
Metal
Borrspetsar
Drill, 1/4-tums hårdmetall
nitpistol
Nitar
reparationsmeddelande spackel (spackel)
Visa fler instruktioner
1

Skär bort den rostiga metallen kring rost hålet med hjälp av en skiva kvarn och en metall kapskiva. Ta bort all rost metall runt hålet. När du är klar, ska bara enastående, oanfrätt metall kvar.
2

Mät storleken på hålet med ett måttband. Hitta de bredaste och längsta punkter och tillsätt 2 inches. Trace ut en form med dessa dimensioner, liknande hålet du har, på en bit plåt. Använd en magisk markör för att rita formen. Med ett par plåtsax, klippa ut formen för att använda som plåster.
3

Placera lappen över hålet och orientera den så ca 2 inches av överlappningar plåt på bilen yta.
4

Borra hål längs kanten av plåten, genom både plåt och bilen metall, med en borrmaskin och hårdmetall bit. Gör ett hål ungefär var 3 inches.
5

Infoga en nit i din nit pistol och ställa niten i hålen du borrade genom plåten. Fäst niten genom fastspänning pistolen stängd. Detta kommer att säkra plåten på plats. Applicera en nit per hål.
6

Täck plåt och en 1 tums området runt plåt med auto-reparation kitt eller spackel med en plast applikator kort. Sprid spacklet jämnt över plåstret och på bilen ytan. Låt det torka i fem till sex timmar (möjliggöra mer tid på större fläckar).
7

Slipa spacklet med 80-slippapper och slipkloss tills plåstret och bilens ytor visas slät och jämn.
8

Applicera ett lager auto primer på ytan av reparation och låt det torka i fyra till sex timmar eller som anges på etiketten i färg. Lägg till ytterligare en lager grundfärg efter helt torr. När den slutliga grundfärg är torrt, applicera ett överlack matchande bilklassade färg på ytan av reparation, om så önskas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62555.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.