Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur du kontrollerar om en biljett kvar på en färdregistreringen i Texas

En trafik biljett kan innebära högre försäkringspremier och , beroende på antalet andra brott en förare har ackumulerats , den möjliga förlusten av ett körkort i delstaten Texas . Kontrollera din körning rekord var en gång svårt och tidskrävande , eftersom det måste göras per post . Idag kan Texas förare skriva enkelt ut sin körning poster från hemmet . Allt som behövs är en dator hemma med Adobe Acrobat Reader installerat , tillgång till internet och en skrivare . Saker du behöver
Computer
Internet
Adobe Acrobat Reader
kredit-eller betalkort
Printer
Visa fler instruktioner
1

Slå på datorn , öppna webbläsaren och navigera till Texas Department of Public Safety s körkort Division Licenstagaren Drivrutiner Records webbsida ( se referens för en länk ) .
2

Läs och följ instruktionerna för licenstagaren förare register för att säkerställa att du uppfyller kraven datasystem för åtkomst och skriva ditt rekord på nätet . Förutsatt så vidare till inloggningssidan och tillhandahålla den begärda informationen . När inloggningen är skapad , följ anvisningarna för att begära din körning post .
3

Betala för begäran med ett kreditkort eller betalkort och skriva ut resultaten på skrivaren . Avgiften beror på vilken typ av skivor som du begär .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149949.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.