Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Godkänd Florida Traffic Skolor

Varje tätbefolkat område i Florida erbjuder minst en godkänd trafik skola. Florida trafik domstolar tillåter trafik överträdare att delta i en godkänd skola för att minska eller eliminera kränkning. Skolorna låta överträdare att undvika stigande försäkringspremier och, i många fall, kommer biljetten att tas bort från förarens permanent post. Majoriteten av skolorna sker genom Internet klasser. Florida Traffic School Online

amerikanska Safety Council driver Florida Online Traffic School. Internet baserade program erbjuder en fyra, åtta och tolv timmars kurs för att tillfredsställa olika straff alternativ. Kurserna är godkända av Florida Department of Highway Safety och priserna varierar från $ 15 till $ 85 (som av 2011), beroende på antalet timmar som krävs. Eleverna måste ha en tillförlitlig Internet-anslutning och möjligheten att strömma video via anslutningen.
First Time Driver

First Time Driver är en godkänd skola med en Internet-baserat format för nya drivrutiner. Skolan erbjuder en PDF-version av drivrutinen handbok och den obligatoriska fyra timmars Florida narkotika, alkohol och trafik medvetenhet klass. Skolan erbjuder också en praxis examen för learnerspassersedel och tillåter eleverna att planera sina DMV utnämningen för det verkliga testet. Alla studerande måste minst 15 år för att kvalificera sig för skolan och tentan.
Advanced Driver Improvement Course

Advanced Driver Improvement kurs är utformad för förare som har haft sitt körkort återkallat. Den 12 timmars kurs kräver en $ 63 avgift per februari 2011 och avslutas via Internet. Förare som samlar mer än 12 poäng i Florida trafikförseelser i ett enda år kommer att ha sin licens tillfälligt. Kursen ger deltagarna möjlighet att återta tillfälliga privilegier efter registreringen för kursen och permanenta privilegier efter godkänd tentamen. Krävs Addera Florida Båtliv Course

Florida Boating Course för att köra en båt med en 10 hästkrafter eller större motor. Studenter som genomför kursen kommer att få ett kort för att bevisa referens. Klassen är klar via en Internet-format och allt material finns i PDF-och on-screen format. Eleverna får sex månader för att läsa materialet och slutföra testet. För studerande som inte blivit godkänd vid tentamen kan åter ta provet tills det gått.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147446.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.