Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är fördelarna med Krockkuddar?

Krockkuddar är en viktig säkerhetsfunktion som räddar liv och minskar betydande skador i bil kraschar. Krockkuddar inte riskerar att orsaka skador om de används felaktigt. Men fördelarna uppväger kraftigt de nackdelar när de används på rätt sätt. Ta dig tid att läsa bruksanvisningen och lära sig om krockkuddar i bilen. Fördelning av Force

Krockkuddar bidra till att förhindra skador på åkande i ett fordon genom att fördela kraften av effekterna. Många skador i en krasch är allvarliga eller letala eftersom kraften av effekterna är lokaliserad till en del av den åkandes kropp. Krockkuddar absorbera merparten av kraften och fördela återstoden av den kraft mer jämnt fördelade över den åkandes kropp.
Dämpning

Krockkuddar ge en övergripande kudde mellan den boende i fordonet och det inre av fordonet. Många skador och dödsfall är resultatet av kontakt med ratten, instrumentpanelen eller vindrutan på bilen. Krockkuddar komplettera bilbälten genom att skydda åkande. Bilbälten ensamma inte helt förhindra den åkande i ett fordon från ratten, instrumentbrädan och vindrutan i snabb inbromsning och kraschar.
Rädda liv

Krockkuddar avsevärt minska trafikdödade och allvarligt skadade. Krockkuddar räddade 25.782 liv mellan 1967 och 2008. Enligt National Highway Traffic Administration, krockkuddar rädda 3000 liv per år. Förutom att rädda liv, krockkuddar avsevärt minska antalet allvarliga trafik-skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147006.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.