Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Montering Specifikationer för Weatherhead Hydraulslang

Hydraulslangar är små, högtrycksslangar som oftast används i industriella miljöer. De förmedlar olja och andra vätskor med låg viskositet från plats till plats i många olika typer av maskiner. Vätskan i slangen används för att driva ställdon inom de maskiner som gör det egentliga arbetet. Varje slang ansluts till portarna på maskinen via en fästanordning. Dessa fästanordningar består av metall och är byggda för att tåla höga tryck och temperaturer. Arbetstryck

Weatherhead hydraulslangar fästen är konstruerade för att arbeta vid ett tryck mellan 209 och 345 bar. Den faktiska arbetstrycket varierar beroende på storleken på slangen. Slang diameter mäts i 1/16-inch steg, och det tryck som de kan åstadkomma på så små diametrar är enorma. WEATHERHEAD slangstorlekar allt från 1/8th tum till 1 1/4th tum i diameter. Deras fästen kan motstå trycket av 5000 pounds per kvadrattum.
Bristningstryck

Liksom alla industriella material, fästen för hydrauliska slangar är bara tål så mycket kraft före de misslyckas. Enorma mängder energi kanaliseras genom slangen, och varje fästelement har ett kritiskt tryck vid vilken den kommer att brista. Sprängtrycket för en Weatherhead fästorgan ansluten till en slang med en diameter på 1/16th tum är 20.000 psi, medan det kritiska värdet för ett fästorgan ansluten till en 1 1/4th-inch slang är 12,100 psi.

vakuumtryck

Alla Weatherhead fästelement måste kunna stå emot kraften av vakuum som skapas av hydrauliska slangar. Detta är ett mått på sugeffekt, och är inte samma sak som drifttrycket. Alla Weatherhead fästelement har en rating på 711 mm /hg. Ett högt vakuum betyg som det här är viktigt eftersom det garanterar att beslaget kommer inte spricka eller läcka under normal drift.
Vridmoment Betyg

Vridmomentet är ett mått på kraft i det plan av ett objekt. Vridmoment orsakar objekt att rotera. Men när dessa objekt bult eller kan inte röra sig, blir detta vridmoment en stress att objektet måste kunna brottas med. WEATHERHEAD anslutningar är utformade för att hantera mellan 31 till 33 Nm och 224-237 Nm. Vridmoment utöver dessa tröskelvärden kommer att orsaka skador på inredning, och kan orsaka skador på slangen om den blir untethered under tryck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147440.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.