Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man överlever Breaking Down i din bil i öknen i sommar

Flat däck, bekymmer motor och överhettning kan orsaka din bil att bryta ner under sommaren. Gångavstånd till säkerheten när temperaturen är över 95 grader är varken klokt eller säker i den ensamma öknen. Instruktioner
1

Förvara alltid förnödenheter i bilen beroende på vädret. Vill inte ens tänka på att ställa ut över öknen på en varm dag utan vatten och skor "just in case." Det är också en bra idé att hålla en gammal filt, en väg flare och lite silvertejp i bagageluckan.
Sida 2 p Om du upptäcker att du inte kan köra på grund av dålig sikt blåser sand och damm eller bilen går sönder, gå av vägen så gott du kan och stanna med din bil! De flesta som dör av exponering gör det för att de lämnade sitt fordon. Din bil är den mest självklara sak i öknen och kan upptäckas mycket enklare än du. Addera 3

Din är liten risk från däggdjur i öknen men skallerormar och skorpioner är en annan sak . Bara vara medvetna om. Rulla fönstren ner på bilen för att hålla luften flödar. Om det är nattetid, lämna dina blinkers på och sova i bilen. Om det är dagtid eller du fortfarande strandsatta kommit morgonen, stänga av blinkers för att spara på batteriet.
4

Under dagen, använd din filt för att göra ett tält på den skuggiga sidan av bilen . Om det är lunchtid, bygga tältet på östra sidan av bilen så att den kommer att börja göra nyans så snart solen har rest i väster. Gör tältet genom att stänga den övre delen av filt i bildörren för att förankra den. Sträck ut i en vinkel bort från bilen och håll ned på plats med stenar och /eller sand. Stanna i skuggan.
5

Sätt ditt kanna vatten i skuggan. Såvida sanden känns sval vid beröring, inte begrava inte ditt vatten. Det förmodligen inte kommer att hålla det svalare. Behåll locket på kannan så att vattnet inte avdunstar. Du kan gå utan mat i flera dagar utan vatten kommer du att vara död inom en kort tid
6 p Om du har något som är en ljus färg -. Som en röd t-shirt - lägg det ovanpå bilen och hålla det där med stenar. Det kommer att hjälpa dig att upptäckas.
7 p Om du har ingen service på din mobiltelefon, lämna den på något sätt. Vissa telefoner fortfarande skicka ut en signal som kan hjälpa akut hjälp att hitta dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146088.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.