Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar Bälten på en antik Auto

Ägare av antika bilar förmodligen tror att de kan leva utan moderna bekvämligheter som dagens bilar. Det brukar vara sant, men när det kommer till säkerhetsbälten, kan leva utan dem i händelse av en olycka inte vara möjlig. Webbplatsen Bil-Accidents.com hävdar 63 procent av personer som dödades i olyckor inte bilbälte. Lägga till ett säkerhetsbälte till en klassisk bil, och bära det, kan bara vara den största investeringen som kan göras i en antik bil. Saker du behöver
1 bälte per sittplats. Sida 2 fästvinklar per sittplats
4 Årskurs 5 sexkantbultarna per sittplats från 4 brickor per stol från 4 låsmuttrar per sittplats

Visa fler instruktioner
1

Placera hålet i en vinkel fäste över hålet av en befintlig ankarhålet. Borra ett hål om en befintlig ankarhålet inte existerar. Hålet bör vara att den bakre delen av sätet, tillräckligt långt tillbaka så att bältet kommer att sträcka sig upp på en 70 graders vinkel. Upprepa för varje säte i bilen som ska ta emot ett bilbälte. Det bör finnas två hål per bälte.
2

Sätt ett sexkantsbulten genom vinkeljärnet och ankarhålet. Underifrån bilen, skjut en bricka på bulten och säkra med en mutter. Upprepa för varje hål som finns för att säkra säkerhetsbältena.
3

Position indragarens änden av säkerhetsbältet över resterande hål i vinkeljärnet. Sårhaken änden ska ligga mot utsidan av fordonet i förhållande till där en person kommer att sitta. Upprepa för alla säten som får ett säkerhetsbälte.
4

Skjut en sexkantsbulten genom det nedre hålet på indragaren änden av säkerhetsbältet och genom vinkeljärnet. På andra sidan av vinkelbeslag, skjut en bricka på bulten och säkra med en mutter. Upprepa för alla säten som får ett säkerhetsbälte.
5

Placera den andra änden av säkerhetsbältet över resterande hål i vinkeljärnet. Denna ände ska ligga mot insidan av fordonet i förhållande till där en person kommer att sitta. Upprepa för alla säten som får ett säkerhetsbälte.
6

Skjut en sexkantsbulten genom det nedre hålet i denna ände av säkerhetsbältet och genom vinkeljärnet. På andra sidan av vinkelbeslag, skjut en bricka på bulten och säkra med en mutter. Upprepa för alla säten som får ett säkerhetsbälte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147437.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.