Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Auto Safety Grants

Ett antal bidrag som finns tillgängliga för statliga myndigheter och ideella organisationer inom området auto säkerhet. Federala bidrag som syftar till att öka medvetenheten om motorcyklister, samt privatfinansierade ideella bidrag som syftar till att öka medvetenheten för teen förarens säkerhet och minska användningen bränslen som skapar skadliga utsläpp, har lett till lägre dödstal, starkare band mellan skolor och deras samhällen och högre utsläppskrav som har lett till en betydande minskning av förorening orsakad av fordon. Projekt Ignition Grant Program

Under 2009 State Farm Insurance samarbetar med National Youth Leadership Council för att genomföra ett program som kallas Project Ignition. Projektet samlar grupper av elever från skolor över hela landet och uppmuntrar dem att utveckla projekt som tar tonåring föraren säkerhet. Genom utveckling av dessa projekt, eleverna interagera med deras gemenskap och därmed stärka banden mellan deras skolor och samhället och föra medvetenheten till tonåring föraren säkerhet. Lagen tävlar sedan i en $ 2000 bidrag för att finansiera projekt som sträcker sig från samhällsinformation till att utveckla webbplatser och väggar minne. Dessa bidrag beviljas till 25 skolor, med en extra $ 5000 ges till de tio bästa projekten för att täcka de utgifter för grupper att delta i nationella service-Learning Conference i Atlanta.
NHTSA Motorcyclist Säkerhet Grants

administreras av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) som en del av Safe, ansvarstagande, flexibel effektiva transporter Equity Act: ett arv för användare (SAFETEA-LU), påstår är berättigade till en bevilja av inte mindre än $ 100.000 för program för motorcyklist säkerhet. Projekten omfattar program som syftar till att behålla, rekrytera och utbilda utbildning motorcykel säkerhet instruktörer, allmänhetens medvetenhet och serviceprogram och program som levererar utbildning motorcykel säkerhet för de som bor i städer och på landsbygden. Sedan starten 2006, har 25 miljoner dollar i bidrag lämnats av motorcyklisten Safety Grants Program.
Energy Foundation Transportation Grants

grundades 1991, Energy Foundation är en ideell organisation vars syfte är att främja ren energiteknik samt energieffektivitet och förnybara energikällor. Ett partnerskap mellan olika givare såsom David och Lucille Packard Foundation och McKnight Foundation, Energy Foundation stipendier i varierande mängder till statliga myndigheter och andra ideella organisationer för program som syftar till att minska utsläpp av växthusgaser och främja säkrare, effektivare fordon och bränslen via deras Transportation Grant Program. Under 2010 tilldelades Energy Foundation miljoner i bidrag pengar till program som syftar till att minska skadliga utsläpp från fordon och främja säkrare bränslen, inklusive en $ 125.000 bidrag till Centrum för Auto Safety, Inc. för att öka fordonets bränsleekonomi och främja avgasrör standarder växthusgaser.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147366.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.