Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man bogsera med en Ford Edge

Ford Motor Co började tillverka Edge 2006 för att fylla den växande crossover SUV marknaden. En crossover SUV ger funktionerna i en SUV med bilkörning och hantering av en bil. The Edge är en utmärkt dragfordon för en medelstora släpvagn på grund av dessa funktioner. Med lite kunskap om de begränsningar av detta fordon och storleken och vikten på ditt släp, kan du säkert dra. Ansluta släpet ordentligt är det första steget. Instruktioner
1

avgöra om det är säkert att dra vagnen med Edge genom att jämföra dragkapacitet på fordonet med vikten på släpvagnen. Denna information kan hittas i bilens bruksanvisning och på vagnens typskylten. Vagnens vikt måste vara mindre än fordonets maximala dragkapacitet för säker drift. Den 2011 Ford Edge är beräknat för en 2.000 pund trailer.
2

fästa släpets koppling till Edges dragkrok. Sänk kopplingen på skumt och stäng spärren. Säkra denna spärr med ett skumt stift eller hänglås.
3

Anslut släpets kedjorna i ett korsande mönster på bilens dragkrok. Kedjorna passera för att fånga släpets tungan om de någonsin blir bortkopplad under körning.
4

Anslut trailerns elektriska anslutningen till bilens släp plugg. Se till att det finns tillräckligt med slack i denna tråd för att rymma vridningen av fordonet, men inte för mycket eftersom det kommer att dra ut på vägen.
5

Test släpets lampor efter cykling genom olika kombinationer med en vän bakom släpvagnen bekräftar ordentlig belysning sekvenser. Detta är ett viktigt steg inför varje resa eftersom det är enligt lag skyldiga att ha fungerande belysning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147394.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.