Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man knyter en Camper Down

Camper spännband är viktigt när man förbereder en husbil för en resa. De förhindrar husbil från att lossna och glida mot fordonet, undvika potentiella vrak och skador. Spännband görs med hänvisning till märke och modell av ett fordon, storlek på sommarlägret och typ av vägar som ska rest. Saker du behöver
Jacks
Tie-downs
Star bricka
plattvättare
Plan bricka
Bolt fisher
Momentnyckel
Vantskruv eller kedja Bultar

Visa fler instruktioner
1 Sätt en domkraft under varje däck.

Placera din lastbil direkt framför husbilen, sin säng bör även med sommarlägret golvet. Stäng av motorn, lägg lastbilen i parken och komma ut. Placera jack under alla fyra hjulen i husbilen. Börja med de bakre hjulen och långsamt pumpa dem uppåt. Rotera hjulen när veva domkraften för att hålla dem korrekt riktade. Stanna när husbil är 2-3 inches högre än flaket. Skjut lastbilen bakåt tills husbil är i rätt läge och sänk jacken tills husbil sitter på flaket.
2 Leta hål nedanför lastbil att sätta bultar i.

Titta under sängen av lastbilen. Fyra hål kommer att ligga längs ramen - två till vänster, två till höger. Line spännband under varje hål för att säkerställa att de är tillräckligt långa för att nå alla fyra punkter.
3 Använd en bult för att ansluta lastbil och husbil.

Placera en stjärna bricka och en plattvättare på en 2-tums bult. Skjut brickorna tills de når bultens huvud. Använd en bult fiskare att gänga bulten och brickorna i den övre hålet på förarens sida av truckens ramen. Dra åt bulten och lämna bulten fisher kvar tills husbilen är helt bunden.
4 Använd en mindre skruv för att ansluta tie-ner till lastbilen.

Rikta en 1,5-tums bult med hål av en tie-down. Skjut bulten genom tie-down och till våren fästet på lastbilen. Placera inte en bricka på bulten.
5 Använd en platt bricka att sätta bulten.

Grab en annan två-tums bult. Skjut en stjärna bricka och en platt bricka på bulten och för in den genom det andra hålet på förarsidan av bilen i tvärbalken. Placera en distans mellan det tie-down och flaket för att förhindra repor när du flyttar. Dra åt skruvarna med momentnyckel tills de når 80 foot-pounds.
6 Fäst husbil med en kedja eller vantskruv.

Fäst en kedja eller vantskruv till fästpunkt för sommarlägret. Sätt den andra kroken i ögat av anslutna tie-ner till lastbilen. Manuellt vrida kedjan eller vantskruven att skärpa tie-downs. Dra åt varje kedja eller vantskruv innan körning för att säkerställa att de är korrekt inställda.
7

Upprepa steg 2-7 på passagerarsidan av lastbilen för att slutföra din husbil tie-down.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147361.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.