Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Dricka och körsäkerhet Tips

Efter några alkoholhaltiga drycker, blir det lätt att rationalisera med dig själv att du är okej att köra. Men det är mycket enkelt: Om du ska köra, då don `t drink! Med rattfylleri lagar blir mer strikt, är det lättare att blåsa över den lagliga gränsen, och återverkningarna kan kosta dig, eller någon annans liv. Ordna en ritt Dessförinnan

del av planeringen din utekväll bör innefatta en skjuts hem. Arrangera en skjuts hem i förväg kommer att innebära en mer avkopplande kväll och kommer att eliminera alla chanser till att rationalisera att du är okej att köra hem efter några drinkar.
Har en utsedd förare

Ordna med en vän eller familjemedlem att vara utsedda föraren innan du går ut. Har en vän följa med dig som kommer inte att dricka, eller ringa honom att komma och hämta dig när du är redo att plockas upp. Addera ditt beroende av offentligt Transit
< p> Förlitar sig på kollektivtrafik såsom buss eller tunnelbana är ett kostnadseffektivt sätt att komma hem säkert. Kontrollera kollektivtrafik schemat i din stad för att se bussar fortfarande kör efter barerna stänger. Gör det till en prioritet när du planerar din utekväll veta buss schemat och där du kan plockas upp i slutet av natten. Det sista du vill är att stå utanför en bar utan skjuts hem efter bussarna har slutat gå. Om det finns en grupp av er, överväga att dela en taxi för att minska kostnaderna.
Lita på en säker ritt Program

Kontrollera din stads hemsida för att ta reda på om de erbjuda en utsedd förare tjänst och notera telefonnumret för det. En kvalificerad volontär kommer att ge dig en åktur och en annan volontär kommer att följa efter och köra bilen hem. Denna tjänst är ofta gratis och genom donation, men kolla din stads hemsida för att vara säker.
Ingripa om någon du känner har för avsikt att köra berusad
p Om en vän eller familjemedlem har haft för mycket att dricka och insisterar på körning, resonera med henne och övertala henne att lämna över nycklarna. Var lugn och förklara att du kommer att ordna skjuts hem för henne, och att du gör henne en tjänst genom att inte låta henne köra berusad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147311.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.