Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Förhindra att Auto Theft

Federal Bureau of Investigation rapporterar att under 2007, var ett motorfordon stulna i USA var 28,8 sekunder. Detta är en oroväckande mängd auto stölder som sker på en daglig basis, men du behöver inte bli nästa offer. Det finns flera sätt som du kan minska risken att få bilen stulen. Instruktioner
1

Kontrollera din stöldskydd fungerar. Om din bil är utrustad med ett stöldskydd eller larmsystem, se till att alla funktioner fungerar som de ska. Du kan ta bilen till en återförsäljare eller din mekaniker för att få den testad.
2

Ta bilarna ur tändningen när du lämnar bilen. Många gör misstaget att lämna sina nycklar i tändningslåset när de kör en snabb ärende, men det tar bara några sekunder för en tjuv att glida in i din förarsätet och fly med ditt fordon.
3

Park i ett väl upplyst, hög trafik parkeringsplats när det är möjligt. Undvik svagt upplysta parkeringsplatser ramper, eller parkera bilen långt borta från en byggnad sent på natten. Tjuvar är mycket mindre sannolikt att närma dig när din bil är synlig och det finns massor av människor runt.
4

Installera ett fysiskt lås på ratten. Du kan köpa förstärkta stålstänger och stora klämmor som låser din ratt på plats när du inte ska köra. Dessa kommer att eliminera risken för att en tjuv kan köra iväg med bilen.
5

bort elektroniska apparater så fort du lämnar bilen. Ta dig tid att ta bort din iPod-spelare, löstagbar CD-spelare, mobiltelefon laddare med telefonen, och andra elektroniska apparater som kan locka tjuvar. Om du inte kan ta bort din CD-spelare eller radio, överväga att köpa ett lock som döljer det elektroniska gränssnittet på din instrumentbräda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146124.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.