Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Så här ansöker enda däck Chains

Single slirskydd används på fordon som färdas över snö-eller istäckta vägar. Kedjor skär genom den hala ytan och öka väggreppet ett fordon har i körförhållandena. Dedikerade chain-up områden återfinns ofta på basen av branta vägen kvaliteter. Dessa områden tillåter förare en trygg plats att sätta kedjor på sin drivaxel. Vissa stater har lagar kedja krav under vissa tider på året. Ett nytt däck kedja levereras med en åtstramning verktyg för att hjälpa under installationen. Saker du behöver
slirskydd
Däck kedja L-eller T-formade bindande verktyg
Gummi bungee sladdar
Visa fler instruktioner
1

Placera snökedja över däcket så att den är centrerad jämnt framifrån och bakåt och åt sidorna. Stoppa den första korsningen kedjan i mellan utrymmet mellan vägen och däcket.
2

Kör fordonet framåt tills kedjan kommer ut bakom däcket, men inte så långt framåt att däcket kedjan på toppen av däcket faller av. Ta tag i insidan perifera länken och krok i kedjan med händerna och haka ihop dem. Haka extern länk och krok tillsammans på samma sätt.
3

Kör fordonet framåt 10 meter. Spänn kedjan genom att sätta i krokarna i kedjelänkarna närmare till däcket på båda sidor av däcket. Dra ner åtdragning pärmar på kedjan med L-formad eller T-formade redskap. Haka ett bungee rep till de fria hängande överskott länkar och sedan över till andra sidan av kedjan och tillbaka till kopplingen för att hålla den från att slå i fordonet under körning.
4

Kör bilen ett par miles på vägen. Unbuckle den åtstramning bindemedel och förkorta slappa justerande krokar och länkar. Binda varje bindemedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146916.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.