Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man hittar en tracking enhet på en bil

Global Positioning System tillåter användare att lokalisera platser via satellit. GPS-tekniken är också till hjälp för att spåra människor och andra föremål, t.ex. fordon. Den populära bil tillbehör, OnStar, är ett exempel på en spårning av fordon enhet. Någon kan dölja en GPS-tracker på din bil utan att först samråda dig. Upptäcka en dold spårning enhet är så enkelt som att söka efter radiofrekvenser normalt avges från GPS-enheter att kommunicera med satelliter och torn radio. Saker du behöver
Wrench
Radiofrekvens scanner
Visa fler instruktioner
1

Lossa kablarna till bilens batteri. Du kanske behöver en nyckel för att hjälpa bända kablarna gratis. Detta kommer att eliminera eventuella störningar med radiofrekvens (RF) skanner.
2

Aktivera RF scanner och gå runt bilen. Gå långsamt så att du fullt söka bilen.
3

Pop huven på bilen och flytta scanner över motorn. Ställ skannern ned på eller intill motorn att noggrant söka efter en signal.
4

Sök efter en signal inne i bilens bagageutrymme. Ungefär som hur du sökte huven, ställa skannern i bagageutrymmet och lämna den där i flera minuter för att se om den plockar upp en signal.
5

Kör scanner över sätena och brädorna under sätena och över instrumentbrädan i bilen.
6

Utreda eventuella områden där du hittar en signal med RF scanner. RF scanner avger ett skarpt ljud och färg, om den upptäcker radiostörningar. Om området inte är lättillgängligt, konsultera en professionell.
7

Slutför skanning alla områden och anslut bilbatteriet, med nyckeln om det behövs.
8

Bestäm om du är nöjd med resultatet. Om du ändå vill undersöka vidare, kontakta en mekaniker eller tekniker. Andra yrkesgrupper såsom installatörer billarm har omfattande utrustning för att upptäcka GPS trackers.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147140.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.