Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Så här förnyar Handikapp Klistermärken i Pennsylvania

Handikapp klistermärken i delstaten Pennsylvania är officiellt känd som funktionshinder plakat. Dessa plakat hänga från förarens backspegel, att de personer till vilka de utställts till lagligt parkera på ställen handikapp parkering. Plakaten är giltigt i sex månader, de måste förnyas i mars och september varje år. Förnya funktionshinder plakat är en enklare process än vad som ursprungligen ansöker om ett klistermärke, som den ursprungliga ansökan kräver en läkares kontroll av funktionshinder. Instruktioner
1

Kolla din e-post för att se om du har fått ett förnyat formulär från Pennsylvania Department of Transportation. Du bör få en förnyelse formulär cirka 60 dagar före utgången av handikapp klistermärke. Etiketterna löper ut i mars och september varje år.
2

Ladda ner och skriv förnyelse i om du inte har fått något, eller om du inte kan hitta den. Förnyelsen formen är samma blankett som används för att initialt ansöka om handikapp klistermärke. Om du inte kan ladda ner och skriva ut blanketten, kan du kontakta närmaste Department of Transportation kontor för att begära en per post.
3

Markera rutan på blanketten bredvid "begäran om förnyelse "för att indikera att du förnyar ditt handikapp klistermärke. Skriv ID-nummer från din gamla klistermärke bredvid den i rutan.
4

Fyll i formuläret ut helt. Formuläret frågar efter grundläggande information, såsom namn, adress, födelsedatum, licensnummer och funktionshinder information. Utelämna läkaren informationen funktionshinder verifikation, detta är inte nödvändigt för förnyelser. Också utelämna notarie informationen, eftersom förlängningar inte behöver vara attesterad. Ll mottar din klistermärke ersättare handikapp per post inom ett par
5

Maila formuläret till Pennsylvania Department of Transportation headquarters.You ' veckor. Adressen är:

PA Department of Transportation

Bureau of Motor Vehicles

PO Box 68268

Harrisburg, PA 17.106 till 8268 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146930.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.