Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Inaktivera OnStar GPS

OnStar är förinstallerat i många nyare GM-bilar. Med OnStar, kan kunderna få turn-by-turn anvisningar till sin destination, göra handsfree-samtal och få tillgång till akut krasch respons och stulen bil bistånd. Dessa tjänster kommer vid en månadsavgift. Du kan avbryta tjänsten när som helst, men även efter det att tjänsten avbryts, OnStar GPS ändå fortsätter att följa din aktuella position. För att behålla din integritet, måste du inaktivera enheten. Saker du behöver
Philips-skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilen och öppna bagageluckan.
2

Lyft upp bagagerumsinsatsen. Detta foder täcker reservdäck. Ställ fodret åt sidan.
3

bort reservdäcket. Det kan finnas en vingmutter håller reservdäcket på plats. Om så är fallet, vrid vingmuttern motsols för att lossa den och lossa däcket.
4

Ta lastnätet, om du har en. Skruva av nätet. Om detta nät finns, dessa är de enda skruvarna du måste ta bort för att skruva loss däcket plattan. Om du inte har ett lastnät, se steg 5.
5

Ta bort stammen fortfarande plattan. Den fortfarande plattan är på botten av viken där däcket satt. Det finns fyra skruvar i varje hörn av stammen som håller plattan på plats. Skruva dem och ställ in plattan åt sidan.
6

Dra upp till höger i bagageutrymmet bakskal att avslöja OnStar enhet. Enheten är en metall låda med OnStar logotypen.
7

Dra ut de tre kablar som är anslutna till OnStar enhet. Bortkoppling av enheten kommer att kopplas bort från makten och kommunikation källor. OnStar är nu inaktiverad.
8

Lay stammen bakskal ner över OnStar. Placera fortfarande plattan och lastnät tillbaka på plats och sätt de fyra skruvarna. Placera däcket tillbaka i bukten, och dra åt vingmuttern, om tillämpligt. Byt bagagerumsinsatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147119.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.