Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lagar om Körning med bara fötter

Även om det är allmänt tros vara olagligt att köra barfota är faktiskt en laglig verksamhet i alla 50 stater . De flesta stater ger en varning mot shoeless körning , eftersom vissa förare inte kan användas för att driva ett fordon utan skor . Många förare föredrar barfota körning eftersom det hindrar störningar från skor och kan öka bränsleeffektiviteten . Rättslig

Även körning barfota är inte specifikt olagligt , kan det resultera i slarv och att föraren kan laddas med vårdslös körning eller andra brott på en officer gottfinnande .
Säkerhet

flesta stater avråder köra barfota på grund av säkerhetsbestämmelser . Medan barfota körning kan leda till osäker körning , kunde bära skor reducera eller eliminera de faror som är förknippade med att kliva på krossat glas eller andra material nedskräpning på gatorna efter den initiala effekten av bilar är inblandade i en olycka .

driver preferenser

trots oro för säkerheten , många förare tycker att det är lättare att köra barfota snarare än att bära skor som sandaler eller höga klackar . Vissa människor tycker att de kan känna deras hastighet och accelerator motståndet bättre när man kör utan skor , vilket ökar bränsleeffektiviteten och sänka bensin kostnader .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146972.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.