Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Illinois Regler för Bälten Barnsäkerhet

Illinois lag som skyddar barn ridning i fordon kan låta komplicerat, men Illinois Department of Transportation redogörs den nedersta raden tydligt på sin hemsida. Om du har ett barn i bilen, är du ansvarig för knäckning dem till bilbälten eller andra fasthållningsanordningar. För äldre barn i vissa situationer, är en bälteskudde behövs. Ansvar

När du bär ett barn 16 år eller yngre i en bil på "vägar, gator eller vägar," du är ansvarig för att tillhandahålla skyddssystem för barnet och buckling honom i krävs lagligt säkerhetsbälte. Om du är en förälder och låta ditt barn under åtta års ålder för att åka i en bil med en annan vuxen körning, är du juridiskt ansvarig för att tillhandahålla bilbarnstol till föraren.
Vikt

Om ditt fordon har endast höftbälten, kan barn som väger mer än 40 pounds rida i baksätet bär endast midjebältet. Men en bälteskudde behövs för alla barn under åtta års ålder om bara en kombination labb och skuldra rem.
Teen Drivers

Illinois State Police hemsida förklarar att alla i åldern 16 till 19 måste spänna upp när man kör med en person 18 år eller yngre. Teen förare måste följa alla andra förare regler för passagerare under 16 år.
Brott

bryter mot Barnsäkerhet lagen kan dömas till böter på upp till $ 50. Att böterna kan upphävas av domstolen om föraren visar att de har en rättslig fasthållningsanordning för barn. Om du är dömd två gånger eller mer för att inte riktigt säkra barnets passagerare, kan du få böta upp till $ 100. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146971.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.