Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Sätt att stärka Trailer Frames

En släpvagn ram är där en stor del av dess styrka kommer från . Men , om du förbättra kvaliteten och hållbarheten av ramen , kommer din släpvagn håller mycket längre och bli säkrare på vägen , oavsett hur grov den är eller hur långt du måste köra . Metal

Ett sätt att öka styrkan i din släpvagn ram är att utvärdera den metall som den är gjord av . Till exempel kan en lätt , aluminiumram vara mindre vikt att dra och lättare på fickan bok , men det kommer att böja och vrida mycket lättare än en solid stålram . Om du vill ha styrka , måste du välja en stark , tålig metallram som sannolikt inte kommer att rosta eller försvagas över tiden .
Svetsning

Trailer ramar som är svetsade är i sig starkare än släpvagnar som hålls samman med bultar eller andra typer av hårdvara. Svetsning skapar en permanent bindning mellan metallen och gör det som om det vore ett enda stycke som innefattar ramen . Dock betyder hårdvara som lederna hålls samman enbart med styrkan av komponenterna , som är mycket lättare att bryta .
Axel

Välja en ordentlig axeln kan göra en stor skillnad i styrkan av din släpvagn och hur mycket stress läggs på ramen . En dåligt anpassad axel eller en som är knäckt kan lägga mer stress på ramen vilket kan leda till skador eller knäckning . Däremot kan en rätt installerad axel balansera släpets tyngd så att ramen inte behöver stödja mer än sin andel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147297.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.