Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhetsbälten stödjande information

Säkerhetsbälten är en kritisk faktor för säkerheten för förare och passagerare i bilar. Korrekt användning av bilbälte kan bidra till att minska risken för skador eller dödsfall i trafikolyckor. Olika organisationer bedriva forskning för att visa betydelsen av bältesanvändningen, och spåra förare bilbälte användningsmönster. Bältesanvändningen

siffrorna från National Highway Traffic Safety Administration har visat en ökning av bältesanvändningen sedan 2008. År 2008 83 procent av förarna (och 90 procent av förare som rutinmässigt kör på en motorväg) rapporterade användning av säkerhetsbältet på ett konsekvent sätt.
Säkerhetsinformation

Seat bälten kan spela en viktig roll i att rädda liv under trafikolyckor. Enligt Bil-accidents.com, var 63 procent av människor som dödas i trafikolyckor bär inte sina säkerhetsbälten vid tidpunkten för olyckan. Individer i åldrarna 16 och 25 är minst benägna att använda sina säkerhetsbälten och skadas i olyckor. Mellan åren 2004 till 2008 har säkerhetsbälten hjälpt save 75.000 livet på människor som var inblandade i trafikolyckor.
Övrig information

Säkerhetsbälten är avsedda som skall användas i samband med krockkuddar för att ge passagerarna den bästa chansen att överleva under trafikolyckor. Passagerare som inte bär bilbälte kan snabbt kastas framåt in i blåsa krockkudden, vilket kan orsaka permanent och skadlig skador. Vid användning av bilbälte, vara säker på att axelremmen är säker över bäckenet och bröstkorgen. Om bältet inte passar riktigt, justera den innan du påbörjar resan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146767.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.