Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Varför är Defensiv bilkörning viktigt?

Defensiva förare ofta utsätts för övergrepp på amerikanska motorvägar av aggressiva bilister som vill pendla genom överbelastade vägar med hastighet. Vidare, media i allmänhet karikatyrer defensiva förare som tankspridda pensionärer. Däremot existerar särskilda fördelar för defensiva förare --- trots den negativa sentimentet riktad mot metoden. Identifiering

Defensiv körning innebär framför ett motorfordon på ett sätt som föregriper de dåliga körvanor av andra bilister, innan den fattar beslut. Addera Safety

Denna teknik främjar säkerhet och minskar risken för olyckor eftersom du kör i lägre hastigheter, samtidigt som lyhördhet för din omgivning.
Navigation
< p> Defensiv körning är viktigt för att navigera runt obekanta omgivning. Du är bättre förberedda för att läsa skyltar och följa abrupta förändringar i vägen när du använder defensiva metoder.
Miljö

Energy Information Administration säger att bränsleekonomin förbättras med mjuk acceleration och kontroll. Automobiles bränna mer bensin med "jack-kanin" börjar och höga hastigheter, vilket ytterligare utarmar världens resurser av fossila bränslen och bidrar till utsläpp av växthusgaser.
Kostnader

Du kommer spara pengar på försäkringar, reparationer och bensin om du är en framgångsrik defensiv förare. Vidare, kan det hjälpa dig att undvika kostsamma fortkörning biljetter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146315.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.