Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Kansas State Driving Lagar

Kansas köra lagar är ofta ett resultat av den unika vädret i detta tillstånd. Kansas har också många floder, broar och grödor, så Kansas lagarna speglar en lägre hastighetsgräns för att skydda dessa resurser. License Lagar

att få ett körkort i Kansas, måste en sökande klara ett syntest samt skriftliga och förarprov. Förarprovet består av att stoppa smidigt, backning, fickparkering, och många andra uppgifter körning. Misslyckas ett test innebär att du kommer att behöva återvända nästa dag för en omtentamen, såvida du inte har misslyckats fyra gånger. Efter fyra misslyckade försök, måste du vänta i sex månader innan de får en omtentamen.
Hastighetsgräns Lagar

Hastighetsbegränsningar i Kansas varierar beroende på område och typ av väg. I tätorter, inklusive städer, är hastighetsbegränsningen 30 mph. På statliga och federala vägar, är 65 mph typiskt. På länsvägar är 55 mph den vanliga maximum. Flerfiliga vägar kan gå så högt som 70 mph.
Lagar beror på vädret

Vid kall väderlek, kan det finnas is eller snö på gatorna . I detta fall, snökedjor och däck snö är ett krav enligt lag. Vindrutetorkare och avfrostnings bil måste fungera korrekt för att undvika dålig sikt. Från den 1 november den 15 april den kallaste säsongen, kan dubbar placeras på däck. Vid andra tillfällen är dubbar inte tillåtet. Addera stifta lagar

Ett fordon inte kan passera en annan inom 100 meter från en bro, tunnel eller annat hinder som kan hindra synen . Stora kurvor anses vara ett hinder också, så ingen passerar är tillåten i en 100-fots fönster. Detsamma gäller för kullar. Om man har fastnat bakom lantbruk, t.ex. en traktor, kan de passera endast om de har en obehindrad utsikt över mötande körfält.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146705.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.